esss

Albayrak; Muhtar adayı olduğu günden beri gündemden düşmüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Albayrak; Muhtar adayı olduğu günden beri gündemden düşmüyor
Yenikent Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Albayrak, ilçede gerçekleştirdiği ziyaretler ve yaptığı çalışmalarla birçok alanda dikkat çekiyor.

Yaklaşan yerel seçimlere doğru Esenyurt’ta muhtar adayları da kendilerini göstermeye başladı.

Siyasilerde olduğu gibi ilçede bulunan 43 mahalle muhtarlığı içinde yarış başladı. Yenikent Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Albayrak,  ise dikkat çeken en popüler isim olarak şimdilerde gündemdeki yerini aldı.  Birçok muhtar adayı 'daha seçimlere çok var' diyerek henüz çalışma başlamamışken Yenikent Mahallesinde muhtar adayı olduğunu açıklayan Albayrak,  çalmadık kapı gitmedik kurum bırakmadı. Öyle ki Esenyurt’taki bazı siyasiler bile Albayrak'ın hızına yetişemiyor. Uzun yıllardır mahallesine muhtar olmak isteyen Albayrak’ın genç yaştaki bu isteği komşuları başta olmak üzere tüm mahalleliyi sevindirdi. Ömer Albayrak’a şimdiden muhtar gözüyle bakılıyor.  

Muhtarlık gençlerin işi olmalı

Ömer Albayrak, “Muhtarlık hep emekli işi olarak bilinirdi. Ama son yıllarda genç muhtarların sayısında oldukça artış var.  Diyen Albayrak şöyle devam etti. “Gençler emeklilere göre çok daha aktif. Mahalleyi gezebiliyor, bir sorun olduğunda anında müdahale edebiliyor, insanların sorunlarına daha hızlı çözüm bulmaya çaba gösteriyor. Belirli bir yaşın üzerindekiler bunu yapamaz. Yaşının getirdiği yorgunluktan dolayı yapamaz. Yaşının getirdiği tansiyondu, şeker gibi hastalıklar nedeniyle yapamaz. Bazı şeylerin gençlere bırakılması gerekiyor” diye konuştu. “Muhtarlık mühür basıp ikamet verme işi değildir” diyen Albayrak, “Muhtar bir mahallenin mülki amiri gibidir. Mahalleyle ilgili her şeyi bilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Çağdaş bir mahalle için, aydınlık yarınlar için, halka hizmet hak için, oylarınıza talibim dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Avcılar'da can pazarı: Mektup bırakarak denize atladıÖnceki Haber

Avcılar'da can pazarı: Mektup bırakarak...

Engin Doğru’dan Eğitime DestekSonraki Haber

Engin Doğru’dan Eğitime Destek

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!