esss

Ardahan Belediyesi'nden Kınama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan Belediyesi'nden Kınama
11 Ağustos 2017 Tarihinde “Ardahan Haber” adlı İnternet Sitesinde; Belediyemizin CHP’li Meclis Üyeleri Sn. İsmail SURAL ve Sn. İlhan İLBASMIŞ tarafından tamamen kamuoyunu yanıltmaya yönelik, asılsız olup; deyim yerindeyse çamur at izi kalsın aklıyla bir haber yayınlanmıştır.

Söz konusu haberde; “Karagöl Mahallesi 333 Ada, 24 nolu parselde bulunan kayıtlı taşınmazın, ticaret ve konut alanına çevrilmesi için plan tadilat projesinin sunulması ve net kar hesabında yüzde 50 Belediyemize verilmesi şartıyla otel alanının, ticaret ve konut alanına çevrilmesi, Meclis tarafından oy birliği ile kabul edilmiş olmasına dönük evrak düzenlenmesinin kabul edilemez olduğu ve bu kararın Mecliste oylanmadığı sadece istişare edildiği “yer almaktadır.

Ancak Ardahan Belediye Meclisi ‘07.07.2017 tarihinde kameralar önünde herhangi bir yanlış anlaşılmaya meydan bırakmaksızın Ardahan’ın, Ardahan Belediyesinin kazanması için Meclisimizde istişare edilerek şartlı bir karar alınmıştır. O karar da; “Net kâr hesabında yüzde 50 Belediyemize verilmesi ve plan tadilat dosyasının sunulması” şartı konulmuş olup, oy çokluğuyla değil, oy birliğiyle istişare edilerek karar alınmıştır.

Görüldüğü üzere Ardahan için bir kazanımdan bahsediyoruz. Şartlı, oy birliğiyle alınmış bir kararı tanımam azlıktan gelmek; kendi siyasi üsluplarının tamamen kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye yönelik olduğunun aşikardır. Amaç Belediyeyi kullanarak ve yıpratarak kendilerine siyasi rant elde etmektir.

Bu meclis üyelerimizin, oy birliğiyle aldığımız kararı; kendi siyasi rantları için basınla paylaşacağınıza direkt yargı mercilerine başvurmalarını isterdik.

Tamamen Belediye Başkanımız Sn. Faruk KÖKSOY’u ve Belediyemizi yıpratmaya yönelik bu kısır siyaset hareketini esefle kınıyoruz.

   ARDAHAN BELEDİYESİ
KATİP VE MECLİS ÜYELERİ 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yükselen Şekeri DüşürüyorÖnceki Haber

Yükselen Şekeri Düşürüyor

Esenyurt’ta Bazı Özel Hastanelerde Otopark Vurgunu!Sonraki Haber

Esenyurt’ta Bazı Özel Hastanelerde Otopa...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!