esss

Ardahan Kültür Evi futbol turnuvası başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan Kültür Evi futbol turnuvası başladı
İstanbul Ardahan Kültür Evi’nin Organize Ettiği, İlçe Ve Köy Derneklerinin De Katılım Sağladığı Futbol Turnuvası Çekilen Kura Töreninin Ardından Start Aldı.

Kura Töreni Ve Açılış Karşılaşmasına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK Başkanları Ve Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Çifçi: ‘’ Gençlerimizin Arkasındayız.’’

Açılışta İlk Olarak Söz Alan Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi: ‘’Bizim Öncelikli Hedefimiz Kültür Evi Olarak Gençlerimize Ve Dolayısıyla Geleceğimize Sahip Çıkmaktır. Bu Maksatla Sizlerden Gelen Talepler Bizim Önceliğimizdir. Geleneksel Hale Getirmeyi Planladığımız Ve İlkini Geçekleştireceğimiz Bu Futbol Turnuvası İçin Bizlerden Neyi Talep Ederseniz Onu Yapmaya Hazırız. Gençlerimizin Arkasındayız. Her Zaman Olduğu Gibi Şimdi De Önerilerinize Ve Taleplerinize Kulak Veriyoruz. Ardahan’ın Ne Kadar Barışçıl Ve Kardeşlik Adı Altında Turnuva Gerçekleştireceğini Tüm Kamuoyuna Göstereceğinizden Hiç Kuşkumuz Yok. Bir Yerde De Amacımız: Kimliğinde Ardahan Yazanları Kaynaştırmaktır’’ Açıklamasında Bulundu.

Kaymakam İnci: ‘’Turnuvanın Sonucunu Merakla Bekliyorum”

 Kura Çekiminin Ardından İlk Karşılaşmalar Gözde Spor Tesisi’nde Gerçekleşti. Turnuvanın Açılışında Kısa Bir Konuşma Yapan Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci İse: ‘’Gençlerimizin Bu Tip Sporsal Faaliyetlerde Bulunmaları İlçemiz Açısından Büyük Önem Arz Etmektedir. Bizlere Düşen Görev De Gençlerimize Bu Noktada Destek Olmaktır. İstanbul Ardahan Kültür Evi Derneği, Sporsal Faaliyetler Açısından İlçemizdeki Dernekler Arasında En Aktif Olanıdır. İl Derneklerimizin Her Yıl Düzenlediği Futbol Turnuvasındaki Başarısı Bizleri Bile Hayran Bırakmaktadır. Turnuvamızın hayırlı olmasını diliyor sonucunu biz de sizler gibi merakla bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Futbol Turnuvası 1. Hafta Maç Sonuçları ise şöyle;

Arpaşen 4 – 3 Durançam Bingöl, Bellitepe (Urut) 2 – 3 Samandöken, Dereköy 4 – 3 Gürçayır, Çalıdere 1 – 6 Çardaklı, Yukarı Gündeş 4 – 3 Dedeşen, Filizli (Sivin) 1 – 2 Dengeli (Abur), Posof Dernek 0 – 4 Köprülü, Cumhuriyet 2 – 6 Öncül, Dedekılıç (Keşer) 8 – 3 Tahtakıran Gençlik, Yeleçli (Samzelek) 4 – 3 Yavuzlar (Üçkilise), Durançam Merkez 1 – 3 Sinot (Şıkamel), Serinçayır 2 – 7 Seyitören, Yanatlı (Varginis) 6 – 3 Dirsekkaya, Mollahasan 1 – 2 Dörtkilise, Çobanlı 1 – 3 Çobanköy, Yamçılı 4 – 5 Yağmuroğlu

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta rehine kriziÖnceki Haber

Esenyurt'ta rehine krizi

Muharrem Yıldız, ‘Evet’ kampanyasını Yalçın Topçu'yla başlattıSonraki Haber

Muharrem Yıldız, ‘Evet’ kampanyasını Yal...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!