esss

Ardahanlı MHP Myk Üyesine Şantaj

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahanlı MHP Myk Üyesine Şantaj
Kocaeli’den MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin MYK listesine giren Erkan Azeri, İl Başkanı Aydın Ünlü ve kendisine, kaset iddiası ile şantajda bulunduğunu öne sürdüğü İŞKUR çalışanı kadını şikayet etti. Zanlı, gözaltına alındı .

Kocalibaris Gazetesinin Haberine göre; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kurmayları arasına aldığı MYK Üyesi Erkan Azeri ve İl Başkanı Aydın Ünlü’ye sosyal medya hesabından ağır ithamlarda bulunan ve iddialara göre başkası aracılığı ile Azeri ve Ünlü’yü “Elinde uygunsuz görüntüleriniz var, 2 saat içinde istifa edin yoksa gereğini yaparım” şeklinde tehdit eden ve bu tehdidi üstü kapalı olarak Facebook’ta da paylaşan İŞKUR çalışanı Neslihan Küpelioğlu Gözgören, Azeri’nin şikayeti üzerine gözaltına alınarak Doğukışla’daki polis merkezine götürüldü.

Sosyal medya hesabı Facebook’ta dünden bu yanan Erkan Azeri ve Aydın Ünlü’yü hedef alan paylaşımlarda bulunan Gözgören’in kendisine şantajda bulunduğunu ileri süren Erkan Azeri, gazetemize şunları aktardı: “12. Olağan Büyük Kongremizi gerçekleştirdik, MYK üyesi seçildim. Birileri devreye girdi, İl Başkanımız Aydın Bey ve beni yıpratmaya girişti. Neslihan Küpelioğlu Gözgören isimli bu kadın da sosyal medyadan hakkımızda türlü iftira ve hakaretler edince araştırdık ki kendisi FETÖ’den gözaltına alınmış, soruşturma geçirmiş, bilgisayarına el konulmuş, mahkemesi ise sürüyor. Görevine devam eden bu kadının iş yerine uğramadığı ama gidiyormuş gibi gösterdiği söyleniyor.

Benim MYK üyesi seçilmemden dolayı antipati duymuş. Kendisini Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye sadık bir ülkücüymüş gibi gösteriyor. Bir arkadaşa arattırdım kendisini, ona ‘Elimde Erkan Azeri ve Aydın Ünlü’nün uygunsuz görüntüleri var, 2 saat içinde istifa etmezlerse gereğini yapacağım’ demiş. Yani bu kripto kadın, bizleri kasetle tehdit ediyor. Ekran görüntüsünü aldım, savcılığa şikayette bulundum. Gözaltı kararı çıkarıldı hakkında” dedi. Azeri, bu işin altında başka birilerinin olduğunu da düşündüğünü belirterek bunu araştırdıklarını kaydetti. 

İŞTE O PAYLAŞIM

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üniversite öğrencisi günlük kiralık dairede ölü bulunduÖnceki Haber

Üniversite öğrencisi günlük kiralık dair...

Çapan, Facebook'ta anket dönemini başlattıSonraki Haber

Çapan, Facebook'ta anket dönemini başlat...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!