esss

Avcılar Mahallesi Derneği’nin açılışına yoğun katılım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avcılar Mahallesi Derneği’nin açılışına yoğun katılım
Esenyurt Ardahan Hanak İli, Avcılar Mahallesi Derneği’nin yeni lokali görkemli bir törenle hizmete girdi.

. Derneğin açılışına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Egitim Müdürü Pasali Beşli, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, STK başkanları ve çok sayıda Hanak’lı katıldı. Açılışta konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Hanaklılardan ilk seçimde Hanak ilçesini AK Parti ailesine katmaları istedi.

Kadıoğlu, Hanak’ı istedi

Açılışta Hanaklılara seslenen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, çok çalışarak ilk seçimde Ardahan İli Hanak İlçesini AK Parti ailesine katmalarını istedi. Ardahan’a ve Hanak’a yapılan yatırımlardan bahseden Başkan Kadıoğlu, Esenyurt Belediyesi olarak o bölgeye büyük katkı sunduklarının bir kez daha altını çizdi. İkram edilen yöresel yemeklerin tadına bakan Başkan Kadıoğlu, Hanak’lı kadınlarını da açılışa gösterdikleri ilgiden dolayı tebrik etti.

Kaymakam İnci Belediyenin projelerinden bahsetti

Açılışta konuşan bir başka isimde Kaymakam Ekrem İnci’ydi. Kaymakam İnci yaptığı kısa konuşmada Kaymakamlık olarak halkın her konuda yanında olduklarını ifade ederken, emniyet teşkilatının kadınlarla gerçekleştirdiği toplantılara değindi. Bu toplantılarda kadınlardan sokaklarla ilgili çok daha mühim bilgiler aldıklarını belirten Kaymakam İnci, daha sonra ise Esenyurt Belediyesi’nin halkın yararına gerçekleştirdiği çalışmalar konusunda bilgi verdi.

Çoban, ‘Esenyurt belediyesi her yerde’

Açılışın ev sahiplerinden biri olan Hanak’lı Belediye Meclis üyesi Togay Çoban’dı. Açılışa katılanlara ayrı ayrı teşekkür eden Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’na özel olarak teşekkür etti. Esenyurt Belediyesi’nin Hanak İlçesine gerçekleştirdiği projelerden bahseden ve Belediye Başkanına bu konuda Hanaklılar adına teşekkür eden meclis üyesi Togay Çoban, ‘Başkan Kadıoğlu’na ne kadar teşekkür etsek azdır. Kilometrelilerce uzağa yatırım yapan başka bir belediye sanırım yoktur’ diyerek Esenyurt Belediyesi’nin büyüklüğünden bahsetti.

Açılışta konuşan isimlerden biride Dernek Başkanı Ercan Çoban’dı. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Çoban, Başkan Kadıoğlu'nun Hanak’ın alınması talebine değine Hanaklılar olarak çok çalışıp Hanak Belediyesini kazanacaklarının sözünü verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dışarı çıkacaklar dikkatÖnceki Haber

Dışarı çıkacaklar dikkat

Başkan Köksoy o haberi yalanladıSonraki Haber

Başkan Köksoy o haberi yalanladı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!