esss

Balkan Türkleri’nden Ekinci’ye Tam Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balkan Türkleri’nden Ekinci’ye Tam Destek
Esenyurt Belediye meclis üyesi Kenan Kula, Balkan ve Trakya derneklerinin kanaat önderlerini ve Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci'yi Erol Olçok Kültür Merkezinde düzenlediği yemek programında bir araya getirdi.

Esenyurt Belediysi Meclis Üyesi Kenan Kula’nın düzenlemiş olduğu 8 Mart Dünya Emekçi Kadılar günü  programına  Ak Parti Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt Ak Parti Belediye Başkan  Adayı Azmi Ekinci, önceki dönem Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Duygu Koç Şimdi, Meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, STK Başkanları ve çok sayıda Bulgaristan Türkü vatandaş katılım sağladı.

Kula: Azmi Ekinci Başkanımıza Desteğimiz Tamdır

Programın açılış konuşmasını Esenyurt Belediyesi Meclis üyesi Kenan Kula yaptı. Kula, yerel seçim sürecinde Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci’yi destekleyeceklerini ifade etti. Kula: ‘’Bugün istişare etmek ve hasret gidermek amacıyla bir aradayız. Bu tür buluşmalarda sizlerin talep ve görüşlerini alıyor, istikamet belirlemede katkılarınızı tespit ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir sözünü burada hatırlatmak istiyorum, ‘Biz gücümüzü halkın yüreğindeki ışıktan alıyoruz.’ Desteklerinizi her zaman bekliyoruz. Siz değerli hemşerilerimizle, onların öncüsü olan siz STK temsilcilerimizle istişare ettiğimiz hiçbir konuda yanılmadık. Yanlış yapmadık. Bu yerel seçimde de Azmi Başkanımıza desteğimiz tamdır. Sayın cumhurbaşkanımızın bizlere emaneti olan bilgili, birikimli, inançlı bir dava adamı Sayın Azmi Ekinci Başkanımızı yalnız bırakmayacağız.’’ dedi.

Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci ise kendisini kısaca tanıtarak konuşmaya başladı. Ekinci: ‘’İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümünü bitirdim. Siyasete ilçe yönetim kurulu üyeliğinden başladım ve ilçe başkan yardımcılığıyla devam ettim. 1 Kasım 2015’te 1. Bölgede Ak Parti’den milletvekili oldum. Esenyurt’ta Ak Parti’den belediye başkan adayı olarak aranızda bulunmaktayım.

Ekinci: ‘’Hayalleri gerçeğe dönüştüren bir kadroyuz’’

Esenyurt bir metropol ve 1 milyon nüfusu ile İstanbul’un en büyük ilçesi. Esenyurt 2004 yılında, Ak Parti belediyeciliğin başladığı günden itibaren bilgi ve deneyimlerinin birleşmesiyle Esenyurt’ta her türlü hizmetlerin yapıldığını görüyorum. Esenyurt’ta sorun yok, ihtiyaçlar var.  Bu ihtiyaçları nasıl gidereceğimizi de çok iyi biliyorum. Esenyurt’ta birçok sorun halledilebilir. İş ihtiyacımız var. Ulaşım, trafik, otoban… Bunlar için kısa sürede bitecek projelerimiz hazır. 17 adet otopark ile 13 bin aracı sokağımızdan, caddelerimizden çekeceğiz. Meydana kadar gelen metro belediyeye kadar gelecek. Ayrıca iki noktadan da Esenyurt’a metro gelecek. Esenyurt’ta eğitim alanında 50 kişilik sınıflar kalmayacak. Sınıf ortalamamızı 30’a indiriyoruz. 220 yataklı bir hastanemiz var. 500 yataklı devlet hastanesi 2019’un yatırım onayına alındı. Biz Esenyurt için hayallerimiz, ideallerimiz var. Bizler hayalleri gerçeğe dönüştüren bir kadroyuz.’’ dedi.

Alatepe: Azmi Bey için çok çalışacağız

Ardından konuşmasını yapan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ise şunları söyledi. 31 Mart Yerel seçimlerinde Esenyurt için AK Parti’den aday gösterilen Azmi Ekinci’nin ilçenin, yapısına, dokusuna çok uygun olduğunu söyledi. Alatepe, “Azmi bey olaylara hakim. Kendisi milletvekilliği yapmış ve bürokrasiyi iyi biliyor. Bu özellikler Esenyurt için çok önemli ve ilçemize çok şeyler katacaktır. Bizler seçimlerden sonra tekrar yeniden Esenyurt diyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kendim için yüzde yüz çalışacaksam Azmi bey için de yüzde elli daha fazla çalışacağım bu anlamda bu geceyi organize eden Meclis üyesi adayımız Kenan Kula kardeşim ve tüm Bulgaristan Türkü kardeşlerimin güler yüzlü karşılamasından dolayı teşekkür ediyorum.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurtlu kadınların el emekleri sergiye çıktıÖnceki Haber

Esenyurtlu kadınların el emekleri sergiy...

Çalık: Yaşam Vadisi Bizim VazgeçilmezimSonraki Haber

Çalık: Yaşam Vadisi Bizim Vazgeçilmezim

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!