esss

Başkan Ada, Milletvekilliği için Kolları Sıvadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ada, Milletvekilliği için Kolları Sıvadı
Bölgenin sevilen Siyasetcisi aynı zamanda Görele Dernekler Federasyonu ve Esenyurt Giresunlular Dernek Başkanı Abdurrahman Ada, Ak Parti’den Milletvekili aday adaylığı için kolları sıvadı.

2012’de  Esenyurt Belediyesi’nde Basından Yayın ve Halkla İlişkiler  Müdürlüğünü yapan kısa süre içerisinde başarılı projelere imza atan Ada, 2014’de Başkan Yardımcılığına atanarak uzun bir süre görevini sürdürdü. Bölgenin sevilen ve sayılan simalarından biri olan Ada’ya halktan da yoğun destek var.

Abdurrahman Ada Kimdir?

Abdurrahman Ada, Giresun İlinin Görele İlçesi’nde 1977 yılında dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenim tahsilini Görele Ticaret Meslek Lisesi’nde; yüksek tahsilini K.T.Ü Giresun Eğitim Fakültesinde tamamladı. 2001 yılında, ulvi bir meslek olan Öğretmenlik mesleğine Müdür olarak başladı. 4 yıl bu vazifeyi sürdürdükten sonra, 2005 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa Aydın Uçkan İ. Öğretim Okulu’nda öğretmen olarak başladı. 2007 yılında Esenler Engin Can Güre İ.Ö.Okulunda Müdür Yardımcılığına başladı. 2008 yılı sonlarına doğru Sultangazi İlçesine Kurucu Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak atandı. 2009 yılı ortalarında Orhangazi İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı ve 2009 yılı sonlarına doğru da aynı okula Müdür oldu ve iki buçuk yıl Orhangazi İlköğretim Okulunda Müdür olarak çalıştı. 2012 yılında Esenyurt Belediyesinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak göreve başladı. Abdurrahman Ada, Esenyurt Giresunlular Derneği ve Gör-Fed Federasyonu (Görele Dernekleri Federasyonu) Başkanlığı’nı da yürütmektedir. 1 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul / Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı oldu.  Evli ve 2 çocuk babası olan Abdurrahman Ada, üç tane üniversite mezunu olup iyi düzeyde İngilizce okuyor ve orta düzey İngilizce konuşuyor. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanlı'ğı Kurumsal E-Mail Hesabından Düğün Daveti yaptıÖnceki Haber

Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanlı'ğı Kurum...

Aziz Yıldırım; Fenerbahçe’nin bana ihtiyacı varSonraki Haber

Aziz Yıldırım; Fenerbahçe’nin bana ihtiy...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!