esss

Başkan Kadıoğlu'nun, Hanak'taki Tabelası Yıkıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar

Ardahan Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu'nun...paylaşan: haberler
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun, Hanak'ta yapımına katkıda bulunduğu parkta adının yazıldığı tabela, ' Atatürk'e hakaret ettiği' gerekçesiyle Hanak Belediye Başkanı CHP'li Ayhan Büyükkaya tarafından kaldırıldı.

Ak Partili eski  Hanak Belediye Başkanı  Taşdemir Çoban'ın döneminde  Hanak İlçesi'ne Başkan  Necmi Kadıoğlu tarafından yaptırıldığı için adı verilen park önünde  Hanak Belediye Başkanı CHP'li  Ayhan Büyükkaya bir toplantı düzenledi.  Damal İlçesi CHP'li Belediye Başkanı Ergin Önal ve  Hanak Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu park önünde bir açıklama yapan  Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, şunları söyledi: 

"Birkaç gün önce  İstanbul  Esenyurt Belediye Başkanı  Necmi Kadıoğlu katıldığı bir panelde, '650 yıllık çınarı darbeciler, sütü bozuklar, kanı bozuklar yıkmış' diye laf etti. Biz bu lafları kendisine iade ediyoruz. Sütü bozuklar, kanı bozuklar  Atatürk'e ve silah arkadaşlarına dil uzatanlardır.  Atatürk ve silah arkadaşları olmasaydı, ne  Necmi Kadıoğlu olurdu, ne de biz olurduk.  Necmi Kadıoğlu'nun soy ismi belki de şimdi Kadıov olurdu, ya da başka bir şey olurdu. Oysa Osmanlıya o kadar sahip çıktıkları halde, övündükleri halde, bölgemiz, coğrafyamız Ruslara 40 yıllığına savaş tazminat olarak verilmiştir. Bu bölgede yine  Kazım Karabekirpaşa ve gerçek Türkler, Müslümanlar kazma ile kürek ile milis kuvvetleri oluşturarak bu bölgeyi  Atatürk ile birlikte Cumhuriyete kavuşturmuştur ve bizlere gerçek bir yaşam hakkı tanımışlardır. Biz bu lafları  Necmi Kadıoğlu'na iade ediyoruz. Çıkıp halktan ve kamuoyundan özür dilemeli. Burada  Necmi Kadıoğlu'nun tabelasını indireceğiz.  Atatürk'e, cumhuriyete, laikliğe,  Atatürk'ün silah arkadaşlarına dil uzatanların dilini keseriz dedi."

Başkan  Ayhan Büyükkaya'nın açıklamasının ardından  Kadıoğlu'nun adını taşıyan tabela iş makinesi ile yıkılarak kaldırıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akdeniz'i Dev Vatozlar BastıÖnceki Haber

Akdeniz'i Dev Vatozlar Bastı

Esenyurt'ta iş görüşmesinde dehşet..Sonraki Haber

Esenyurt'ta iş görüşmesinde dehşet..

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!