esss

Becel Esenyurt İl Dernekler Birliği ile Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Becel Esenyurt İl Dernekler Birliği ile Buluştu
Esenyurt Emniyet Müdürü Hakan Becel, ve müdür yardımcıları ile birlikte Esenyurt’ta 39 İl Derneğinin birleştiği Esenyurt İl Dernekler Birliği ile sabah kahvaltısında buluştu.

Esenkent Has Bahçe de bir araya gelen Emniyet Müdürü Hakan Becel ve il dernek başkanları Esenyurt’un dününü ve bugününü konuştular.

Becel; STK’lar bizim için önemli

Ev sahibi Hakan Becel, ilk konuşmasını yaparak şunları söyledi. Öncelikle davetimize icabet edip gelerek bizleri onurlandıran siz değerli dernek başkanlarına teşekkür ediyorum. Burada toplanmamızın amacını belirtmek istiyorum.  Biliyorsunuz buraya çok kısa bir zaman önce geldim. Esenyurt içinde her yöreden ve toplumdan insan yaşıyor. Ve hızla büyüyen bir ilçe tabi bu haliyle bazı sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Amacımız burada yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntısı en aza indirmek ve bölgemizde yaşanan olayları asgariye indirmek, Tabi bunu yapabilmekte siz değerli Dernek başkalarına ve mahalle muhtarlarımıza düşüyor. Ne kadar koordineli çalışırsak ilçemizdeki yaşanabilecek hadiseleri en aza indirmiş oluruz. Burada STK’ların önemi çok büyük onun için böyle bir toplantı düzenleyip hem istişare etmek istedik hem de sıkıntı ve isteklerinizi dinlemek istedik. Sözlerine devam eden Becel, Göreve geldiği günden bugüne kadar yapmış oldukları faaliyetleri ve Esenyurt’ta vukuu bulan hadiseleri anlattı. 

Emniyet müdürü Becel, düzenlenen operasyonların başında bizzat kendisinin olduğunu bir çok yaşadışı yaşanan olayları engellediklerini çok hassas olduğu konulardan biri ise uyuşturucu olduğunu söylerek gelen bütün ihbarları değerlendirdiklerini ve bu konuda kimseye taviz vermediklerini torbacısın dan kullanan şahsına kadar hepsinin hakkında işlem yaptıklarını söyledi.

Dernek Başkanlarından Becel’e Teşekkür

Daha sonra İl Derneklerine bağlı Dernek başkanlarını dinleyerek istek ve önerilerine yer verdi. Söz alan Kurucu Dernek Başkanı Tunce Dağ, yine Dernek Başkanlığı yapmış Murat Baduralkan ve mevcut dernek başkanı Şerafettin Öztürk,  Becel’e teşekkür ederek üzerlerine düşen ne varsa Emniyet güçlerine yardımcı olacaklarını ve bu tür toplantıların sık sık yapılmasında fayda olacağını bildirdiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Araç Sahipleri DikkatÖnceki Haber

Araç Sahipleri Dikkat

Esenyurt’ta Hayvanları Koruma Günü kutlandıSonraki Haber

Esenyurt’ta Hayvanları Koruma Günü kutla...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!