esss

Beşiktaş zirveye oynuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş zirveye oynuyor
Beşiktaş, Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında bu akşam Portekiz'in Sporting Lizbon takımı ile karşılaşacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada İtalyan hakem Paolo Tagliavento düdük çalacak. İlk maçında deplasmanda İskenderbey'i mağlup eden siyah-beyazlılar, Olimpiyat Stadı'nda ağırlayacağı Portekiz temsilcisi karşısında da kazanarak gruptan çıkma yolunda avantaj yakalamayı hedefliyor. H Grubu'nun diğer maçında ise Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu ile yine aynı saatte karşı karşıya gelecek.

Şenol Güneş, “Sporting Lizbon maçı çok kritik eğer yenersek” dedi ve ekledi: Bir adım öne geçeriz 
Beşiktaş'ın hocası, “Bu maçı kaybeden ya da kazanan yarışı bitirmez ama 3 puanla büyük avantaj yakalarız” diye konuştu 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sporting ile oynayacakları Avrupa Ligi mücadelesi öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Güneş, "Grupta ikinci maçımızı oynayacağız. 3 takım da iddialı ve bu yarışın içerisinde gözüküyor. Oynayacağımız maç çok önemli ve kazandığımız zaman da avantaj bize geçecek. Biz de iyi bir takımız ve gücümüzü Sporting karşısında göstermek istiyoruz. Bütün oyuncularım iyi bir şekilde çalışıyor. Rakibimizin ilk maçta kaybetmesini dikkate almıyoruz, çünkü Sporting çok iyi bir takım ve buraya farklı bir motivasyonla geldiler" diye konuştu. Tecrübeli hoca, “Bu maçı kaybeden ya da kazanan yarışı bitirmez ama biz kazanırsak bir adım öne geçeriz. Sahayı da, stadı da, rakibi de, hakemi de yenip futbolumuzu oynayacağız” dedi.

Quaresma ile sorun yok
Güneş, “Quaresma ile ilgili hiçbir sorunumuz yok, daha üç gün önce konuştum. Quaresma, Sporting karşısında ilk 11'de oynayacak, şimdi bütün sorunlar bitti mi? Böyle düşünmeyelim. Yeni fikirler bulalım, medya kendisi yazıyor, daha sonra kendi yazdığını bana soruyor" ifadesini kullandı. Siyah-beyazlıların hocası, “Tosic iyi bir oyuncu. Trabzonspor maçında oynamadı ve orada kaybettik. Fenerbahçe maçında da attığı ikinci gol (Tosic'in kendi kalesine attığı gol) ilkinden daha güzeldi. Bireysel eleştirileri doğru bulmuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SGK’da paralel atama skandalıÖnceki Haber

SGK’da paralel atama skandalı

Bir yılda 2615 kişi öldüSonraki Haber

Bir yılda 2615 kişi öldü

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!