esss

Beylikdüzü'nde Şubat ayı meclisi hararetli başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beylikdüzü'nde Şubat ayı meclisi hararetli başladı
Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, "camilerimizin bakımını da taziye evlerini de biz yapıyoruz" dedi.

Taziye evleri uygulamasının Beylikdüzü Belediyesi’nce hayata geçirilmesinin engellenmesini Şubat ayı Meclisi’nde sert sözlerle eleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İlçemizde camilerimizin bakımını da taziye evlerini de biz yapıyoruz” diye konuştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şubat ayı Meclisinde AK Parti Grubu’nun, Yakuplu Evlat Camii’ne Beylikdüzü Belediyesi’nce yapımına başlanan taziye evi uygulamasını, “Orayı İBB yapacak, engel oluyorsunuz. Camilere hizmet vermediniz” tarzında sözlerle gündeme getirerek eleştirmesi üzerine sert açıklamalarda bulundu.

Taziye evlerinin yapımıyla ilgili Beylikdüzü Belediye Meclisi’nde 1 yıl önce müftülüğün de bilgisi dahilinde oybirliğiyle karar alındığını hatırlatan Başkan İmamoğlu, o tarihten bu yana müftülüğün çeşitli yazışmalarla sürecin Beylikdüzü Belediyesi’nce yapılmasına engel olduğunu belirterek, “Biz hizmetin olduğu her noktada kol kola yürüyen bir anlayışa sahibiz.

Taziye evleri uygulamamızı Beylikdüzü’nde 6 noktada hayata geçireceğiz. Meclisten kararını 1 yıl önce almamıza rağmen müftülüğün manipülasyonu süreci bugünlere getirdi.

Bize son olarak bu konuda yetkili merciin Cami Derneği olduğu söylendi. Biz de dernekle irtibata geçerek projeyi karşılıklı onayladık. Şu an inşa çalışmalarımız başladı.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

“SÜRECE ENGEL OLAN KİMSE BEYLİKDÜZÜ HALKINA ANLATACAĞIZ”

1 yıl önce meclis kararında bilgi sahibi olan müftülüğün, bugün engelleme çabasının arkasında kimin olduğunu da tespit ederek Beylikdüzü halkına ilan edeceklerini belirten Başkan İmamoğlu, “Biz ihtiyaç duyduğumuz noktalarda İBB ile her zaman diyalogda olan bir yönetimiz. Her zaman da böyle olmaya devam edeceğiz. Beylikdüzü’nde camilerimizin bakımını da taziye evlerini de yapıyoruz. Herkes kendi işine baksın” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurtlu Öğrenciler ikinci dönem ders başı yaptıÖnceki Haber

Esenyurtlu Öğrenciler ikinci dönem ders...

CHP Esenyurt'tan Gürsel Tekin'li Hayır LokmasıSonraki Haber

CHP Esenyurt'tan Gürsel Tekin'li Hayır L...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!