esss

Beylikdüzü’nde uykusuz anne kalmayacak!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beylikdüzü’nde uykusuz anne kalmayacak!
Beylikdüzü’nü yepyeni bir döneme hazırlayan AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, 'Uykusuz Anne Kalmasın' kitabının yazarı Pedagog Tansu Oskay ile birlikte 17 Mart Pazar günü Beylikdüzü’nde yaşayan anne babaları özel bir etkinlikte ağırladı.

Anne ve babaların en çok ihtiyaç duyduğu desteklerden biri bebeklerinin ilk 3 yıl içinde yaşadığı uyku düzensizliğidir. Uyku eğitimi alanında uzman Pedagog Tansu Oskay Beylikdüzü’nde yaşayan anne babalar ile bir araya gelerek onlara imzalı kitabını hediye ederek sorularını yanıtladı.  

“Dünya Uyku Günü” dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Pedagog Tansu Oskay ile Beylikdüzü sakinlerini buluşturan Mustafa Necati Işık; “İki çocuk babası olarak ebeveyn olmanın zorluklarını ben de kıymetli eşimle birlikte tecrübe ettim. Özellikle çocuklarımızın bebeklik döneminde uyku düzenin sağlanmasının öneminin farkında olan bir baba olarak tüm komşularımızın bu konuda bilgilenmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra Beylikdüzü’nde Uykusuz Anne Baba Kalmasın istiyoruz, aileler huzurlu mutlu olsun ki Beylikdüzü’de mutlu olsun diyerek bu özel etkinliği gerçekleştirdik. Kadınlarımız, annelerimiz ve ailelere yönelik birçok projeyi 1 Nisan itibariyle hayata geçirmeye başlayacağız. Bu etkinliğimizde bunların bir başlangıcı niteliği taşıyor” dedi.



Etkinlikte “Uykusuz Anne Kalmasın” kitabını imzalayarak Beylikdüzü’nden gelen misafirlere hediye eden Pedagog Tansu Oskay; “Uyku yaşamsal bir ihtiyaçtır. Her çocuk uyur. Bebekler ve çocuklar için en az beslenmek kadar ihmal edilmemesi, özenle üzerinde durulması gereken ve gelişimi destekleyen bir faktördür. Ağlatmadan uyku eğitimi mümkün. Uykusuz Anne Kalmasın kitabını okuyarak tüm anne babalar ağlatmadan bebeklerini düzenli bir uyku sistemine kavuşturabilir. Anne babalar ve aileler için Beylikdüzü için bu etkinliği düzenleyen bu kadar önemli bir konuya öncelik veren AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık’a da şahsen teşekkür ediyorum” dedi.
Beylikdüzü’nde yeni dönemde anne ve babaların hayatını kolaylaştıracak birçok projeye imza atmaya hazırlanan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık; “1 Nisan 2019 itibariye her mahallede açacağımız ücretsiz kreşler, spor merkezleri, kültür sanat merkezleri, engelsiz yaşam merkezleriyle Beylikdüzü’nde yeni bir döneme merhaba diyeceğiz. Çocuklarımızı küçük yaşta kreş eğitimleriyle donanımlı hale getirirken, ileri yaşlarda ise sporla, kültür sanatla, müzikle buluşturup gelecek nesillerin ışık saçması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avcılar'da taksi durağına silahlı saldırıÖnceki Haber

Avcılar'da taksi durağına silahlı saldır...

Kemal Deniz Bozkurt: Baharda kardeşlik kazanacakSonraki Haber

Kemal Deniz Bozkurt: Baharda kardeşlik k...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!