esss

Beylikdüzü'ndeki esnaf dolandırıcıları yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beylikdüzü'ndeki esnaf dolandırıcıları yakalandı
İstanbul'da bastıkları sahte paralar ile esnafı dolandıran bir şebeke polis kovalamacası sonucu yakalandı. Şebekenin polis takibine takılmamak için günlük kiraladığı araçlarla çalıştığı belirlendi.

İstanbul'da bastıkları sahte paralar ile esnafı dolandıran bir şebeke polis kovalamacası sonucu yakalandı. Şebekenin polis takibine takılmamak için günlük kiraladığı araçlarla çalıştığı belirlendi. Beylikdüzü'nde son zamanlarda esnaftan gelen sahte para ile dolandırıcılık şikayetleri üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Son gelen şikayetten sonra suç haritası çıkaran polis ekipleri, dolandırıcılık yapan şebekenin belirli günlerde, seçtikleri yol üzerindeki esnafı dolandırdığını tespit etti.

İfadeler üzerinden dolandırıcıların kullandığı aracı tespit eden polis ekipleri, operasyon için düğmeye bastı. Esenyurt istikametinde seyir halinde olan aracın önünü kesen polis ekipleri, Cenk B., Ahmet G. Ve Semin D.'yi gözaltına aldı. Araç içerisinde yapılan aramalarda zulalanmış biçimde sahte para ve uyuşturucu madde bulundu.

Polis ekipleri, kalpazanların sahte para temin ettiği ve bastığı adresleri arıyor.

Sistemli dolandırıcılar

Gözaltına alınarak Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheliler, ifadelerinde dolandırıcılık yöntemlerini itiraf etti. Sokak aralarındaki esnafları hedef seçen şebekenin, önceden belirledikleri yerlere giderek dolandırıcılık yaptıkları öğrenildi. Paranın sahte olmadığının anlaşılmaması için özel yöntemler kullanan şebekenin, dikkat çekmemek için her gün farklı bir araç kiraladığı da belirlendi.

Araç kiralayan firma ile irtibata geçen polis ekipleri, aracı kiralayan Mehmet A.G.'yi gözaltına aldı. Dikkat çekmemek için her gün farklı bir yerden araç kiralayan şebeke üyeleri çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bizim Beylikdüzü Vakfı, gazetecileri unutmadıÖnceki Haber

Bizim Beylikdüzü Vakfı, gazetecileri unu...

İstinat duvarı çöktü; 2 araç altında kaldıSonraki Haber

İstinat duvarı çöktü; 2 araç altında kal...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!