esss

Bisiklet Kullanma Konusunda Eğitim Alan Öğrencilere Sertifikaları Verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bisiklet Kullanma Konusunda Eğitim Alan Öğrencilere Sertifikaları Verildi
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından bisiklet branşında verilen eğitimi başarıyla tamamlayan 50 öğrenciye sertifikalarını takdim etti.

Bisiklet kullanımı konusunda eğitim alan gençlerle birlikte ilçede bisiklet turu atan Başkan Kadıoğlu, "Esenyurt’ta bisiklet kullanımını yaygınlaştıracağız" dedi.

Esenyurt Belediyesi, ilçede bilinçli bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla, bisiklet kullanımı konusunda kurs programı düzenledi.

Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen kurs programına 50 öğrenci başvurarak 4 hafta eğitim aldı. Eğitimlerini başarı ile tamamlayan 50 öğrenciye Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eğitim sertifikalarını takdim etti. Sertifika töreni sonrası ise Başkan Kadıoğlu, bisiklet severlerle birlikte ilçede bisiklet turu attı.

“Çocuklarımıza bisiklet binmeyi öğrettik”

Bisiklet kullanımını Esenyurt’ta yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Tabii bizim bölgemiz bisiklet sporuna coğrafi olarak uygun değil ama buna rağmen spor müdürlüğümüz uygun olan yerlerde bu işi çözebilmiş. Gördüğünüz gibi ilk etapta çocuklarımıza bisiklet binmeyi öğrettik. Bir kulüp olma yoluna gideceğiz ve bu sporu yaygınlaştıracağız. Çünkü yetişkinlerin de bisiklet binmeye ihtiyacı var. Yani 66 bini gecen sporcu sayımızın içerisine çocuklarımızı da ilave ettik” diye konuştu.

İlçeye yeni bir parkın yapılacağı müjdesini de veren Başkan Kadıoğlu, “Burada Gaziler ve Şehitler parkımız var. Biri 90 dönüm diğeri 120 dönüm. O parkımız da herhalde 100 dönüm civarında olacak. Bu parkımızı da yaptığımız zaman burada E-5’e kadar Haramidere Vadisi tamamen yeşil alan parkı olmuş olacak. İçerisinde de birtakım üniteler olacağı için bu sporu da oraya koymuş olacağız. Böylece bu vadi tamamlanmış olacak” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mahmutbey gişelerde serbest geçiş sistemine geçiliyorÖnceki Haber

Mahmutbey gişelerde serbest geçiş sistem...

Fuat Avni'yi ABD'de bulduSonraki Haber

Fuat Avni'yi ABD'de buldu

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!