esss

CHP Esenyurt Cumhuriyet Nöbeti’nde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Esenyurt Cumhuriyet Nöbeti’nde
Cumhuriyet Gazetesi yazar ve çalışanlarına karşı başlatılan operasyonun ardından gazete merkezi önünde başlayan nöbette sıra CHP Esenyurt İlçe Örgütü’ndeydi.

Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ile gazeteye giden CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, “Cumhuriyet’i sonsuza kadar koruyacağız” dedi.

“CUMHURİYET’İN YANINDAYIZ”

Gazetecilik faaliyetinin hiçbir şekilde suç kabul edileyemeyeceğini belirten CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, Türkiye’nin karanlık bir döneme savrulduğunu da söyledi. Cumhuriyet Gazetesi önündeki nöbetin “Cumhuriyet için sonuna kadar mücadele edeceğiz” mesajı da taşıdığını belirten CHP’li Başkan Gökmen, “Türkiye'de basın özgürlüğünü yok etmeye, Cumhuriyet'i susturmaya çalışıyorlar. Cumhuriyet Gazetesi 93 yıllık tarihi boyunca hiç susmamıştır. Bugün de susmayacaktır. Bu baskılar ve kayyum tehditleriyle çalışanları yıldıracaklarını düşünenler yanılıyorlar. CHP Esenyurt İlçe Örgütü olarak bütün gücümüzle Cumhuriyet'in yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“MUHALİFLER HEDEFTE”

İktidarın bütün muhalif kesimlere gözdağı vermek istediğini söyleyen CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, sözlerin şöyle sürdürdü; “Gazetecilerin tutuklanmasının sebebi, aydınlara, yazarlara, muhalifle gazetecilere gözdağı vermekten başka birşey değildir. İktidar başkanlık tartışmaları öncesi buna karşı olan Cumhuriyet Gazetesi'ni susturmaya, sindirmeye ortadan kaldırmaya ve yok etmeye çalışmaktadır. Ne cumhuriyetin yıkılmasına izin vereceğiz ne de Cumhuriyet Gazetesi'nin kapatılmasına izin vereceğiz”

TÜRKÜLERLE DESTEK

CHP Esenyurt Gençlik ve Kadın Kolları üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği Cumhuriyet Nöbeti’nde saatlerce gazete önünde oturarak desteklerini belirten CHP’liler, söyledikleri marş ve türkülerle de hem iktidarın uygulamalarına meydan okudular. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ev sahibi olmak isteyenler 2017'yi bekleyin!Önceki Haber

Ev sahibi olmak isteyenler 2017'yi bekle...

Büyük Oyun\ İlk Darbe tiyatrosunun galası yapıldıSonraki Haber

Büyük Oyun\ İlk Darbe tiyatrosunun gala...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!