esss

CHP’li Oruç Oymak Aday Adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Oruç Oymak Aday Adayı oldu
Geçtiğimiz dönem CHP Küçükçekmecede Belediye meclis üyeliği yapan aynı zamanda CHP İstanbul İl Başkan yardımcılığı da yapmış olan Oruç Oymak şimdi de belediye başkanlığına talip.

CHP’den Belediye Başkan aday adaylığına başvuran Oruç Oymak’ı sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Oymak şunları söyledi.    

Benim bir Küçükçekmece hayalim var,

Sokaklarında çocukların korkusuzca koşup oynadığı, kadınlarımızın kendisini günün her saatinde güvende hissettiği, sosyal hayata daha çok katılım ve ev ekonomisine katkı sağladığı, esnafın kepenk açarken yüzünün güldüğü, insanların yeniden güleryüzle birbirini selamladığı, gençlerimizin ilçenin her yerinde kendisine ait bir alan bulduğu Küçükçekmece'yi yeniden el ele kurmak istiyoruz.

Küçükçekmece'yi beton ve rant sarmalından kurtaracak, halkıyla birlikte aydınlık yarınlara umutla bakacağı "İnsan Odaklı" projelerimizle ve "Yerinden Değil, Yerinde Yönetim" anlayışıyla buluşturmak için bu hizmet yolculuğuna talibiz. "Halka hizmet, Hakka Hizmettir" şiarıyla çıktığımız bu yolda, bizimle birlikte yürüyen tüm örgüt emekçilerimize, dostlarıma, aileme ve hiç bir zaman desteğini esirgemeyen kıymetli eşime teşekkür ederim.  Yolumuz açık olsun. Dedi.

Oruç Oymak Kimdir?
1970 Kars doğumlu olan Oruç Oymak İlköğretimini Kars’ta tamamladıktan sonra 1980 yılında İstanbul Küçükçekmece’ye yerleşti. Ortaokul ve Lise tahsilini Sefaköy lisesinde tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Birçok alanda ticari faaliyetlerini sürdüren Oruç Oymak, Önlisansını Yerel Yönetimler Fakültesinde tamamladı. Kamu Yönetimi mezunu  Oruç Oymak 2009 yılında Küçükçekmece Belediye CHP Meclis Üyesi seçildi. 2011 yılında yıl’ın en başarılı meclis üyesi olarak seçildi. 4 dönem Aydın Üniversitesi Siyaset Akademisi dersleri alarak politik yaşamına önemli bir ivme  kazandırmıştır. 2015 - 2017 yıllarinda CHP İstanbul il yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı.   ÇYDD üyesi olan Oruç Oymak birçok farklı Sivil Toplum Örgütünde de görevler akmıştır. Çevresinde gerek siyasi yaşamıyla gerekse ticari yaşamıyla örnek olan Oruç Oymak Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erken emeklilik rafa kalktıÖnceki Haber

Erken emeklilik rafa kalktı

Vatandaş Sordu Başkan Alatepe ve Yardımcıları CevapladıSonraki Haber

Vatandaş Sordu Başkan Alatepe ve Yardımc...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!