esss

ESOB Adayı Morkoç'tan Dikkat Çeken açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ESOB Adayı Morkoç'tan Dikkat Çeken açıklama
ESOB adayı Mustafa Morkoç; Yaptığı açıklamada Ardahan halkının ve esnafının artık şişirme sözlere kanmadığını gereken cevabı da sandıkta vereceğini söyledi.

İşte Morkoç'un o açıklaması: Ardahanlı bir Esnaf olarak; Esnafın tüm sorunlarını ve çözüm yollarını  bilen bir kardeşiniz olarak , Ardahan Esnaf Ve Sanatkarlar odası( ESOB)  Adaylık çalışması yürütmekteyim. Bizim kesin ve net çözüm formüllerimiz  varken, Kamuoyunun da yakın takip ettiği gibi bazılarının kopyalama bir  sistem içinde, Bakanlık progamlarını  kendi projesi gibi Esnafa lanse edip , Ardahan Esnafını ve Kamuoyunu yanıltmaya tenezzül edenlerden olmadığım gibi, Bu şekil tenezzüle kapı aralayanların, Ardahan Esnafı Tarafından asla kabul görmediği , inandırıcılık ötesinde, Toplumu yanıltma gafleti olduğunu düşünmekteyim. Değerli Ardahan Esnafı;  Popilist bir proje ile sizlerin huzuruna çıkmadığım gibi(!) Gerçekci ve Ardahan Esnafının sorunlarına en temelinden ve doğrudan çözüm üretecek olan , Ardahan Esnafının  en büyük sorunların’dan biri olan(!) Esnaf Kefalet kooperatifinin açılması en etkili ve doğrudan çözüm olacağı inancındayım onun için ben lafa değil icraata bakarım.

Esnaf Kefalet kooperatifi açma sözü

Eger Ardahan Esnafı ve Bana inanan Ardahan Kamuoyu  bana verecekleri destek ile  ESOB seçimlerini kazanmam durumun’da mutlak suretle , Esnaf Kefalet kooperatifi hayata geçireceğim. Hiç bir esnaf kardeşimiz Bankadan kredi alma  zorlukları altında ezilmeyecek , kendi kooperatifin’den  Uzun vadeli, Düşük faizli kredisini alıp,  Ardahan Esnafı hem kendi ticaretini ,hemde Ardahan Ekonomisine doğrudan katkı sunacak bir  ticaret içinde olacak.

Ardahanın en büyük sorunların’dan biri olan (!) Göç ve Ekonomik daralma  karşısın’da etkin çözüm üretememiş  anlayışın(!) Ardahan Esnafı için asla çözüm olmayacağını Benim inandığım gibi , Ardahan esnafı ve Saygı değer Ardahan halkı  bilmektedir. Ardahan için ;Ardahan’ın sorunlarına popülist değil,gerçekçi çözüm için yola çıkmış ekip arkadaşlarımla  sizlerin desteğini bekliyor, tekrar Tüm Esnaf Ve Ardahan halkına saygılar sunarız.

Ardahan Esnaf Sanatkarlar Odası Başkan Adayı

Mustafa MORKOÇ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul'a kar geliyorÖnceki Haber

İstanbul'a kar geliyor

Esenyurt’ta korkutan yangınSonraki Haber

Esenyurt’ta korkutan yangın

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!