esss

Engin Gayrimenkul'den Muhteşem açılış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Engin Gayrimenkul'den Muhteşem açılış
Engin Gayrimenkul Genel Merkez Binası ve Yıldız TV muhteşem bir şölenle hizmete girdi.

Açılışa özel 500 aile peşinatsız faizsiz arsa sahibi oldu

11 Mart Pazar günü coşkulu bir törenle Genel Merkez Binası ve Yıldız TV kanalını hizmete açan Engin Gayrimenkul, Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştirdi. ‘Bir gün herkesi arsa sahibi yapacağız’ diyen Engin Gayrimenkul, açılışa özel olarak peşinatsız ve faizsiz 500 aileyi arsa sahibi yaptı.

Engin Gayrimenkul Genel Merkez Binası ve Yıldız TV'nin açılış töreni şölen havasında gerçekleştirildi. Törene CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Biga Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Ardahan Eski Milletvekili Faruk Demir, CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karababat, CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Çetin Çapan, CHP Esenyurt eski başkanlarından Kemal Deniz Bozkurt, Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Başkanı Orhan Gökçe, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çiftçi başta olmak üzere çok sayıda siyasetçi, işadamı, sivil toplum kuruluşu temsilcisi, muhtar ve vatandaş katıldı. 

Üzeyir Engin; "Yıldız TV sizin kanalınız"

Törende açılış konuşmasını yapan Engin Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin, konuşmasına tüm katılımcılara teşekkür ederek başladı. Öncelikle Yıldız TV hakkında bilgi veren Engin; "Yıldız TV yöresel bir kanal değil, ulusal bir kanaldır. Çok kısa bir sürede büyük bir ivme yakaladık. Yıldız TV aslında sizin kanalınızdır. Yıldız TV'ye ne kadar sahip çıkarsanız, sizin sesiniz de o kadar gür çıkar. Yıldız TV Haftanın 7 günü saat 07:00-00:00 arası hizmet verecek. TV kanalımız Genel Merkez Binamızın içinde yer alıyor. Saadetdere metrobüs durağı E-5 üzerindeyiz. Yıldız TV bir kültür kanalıdır. Bölgesel ve ulusal yayınlar yapabilir. İl ve İlçelerimizi, festivallerimizi tanıtabilir. Herkesin kendinde bir şey bulacağı bir kanal kurduk. herkesten isteğimiz gittiğiniz her yerde özelliklede sosyal medyada Yıldız TV'nin yayınlarını paylaşmanızı isterim" dedi.

"Müşterilerimizle aramızda sağlam bir güven bağı oluştu"

Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimizi belirten Üzeyir Engin Afrin operasyonunda görev Mehmetçiklere selam ve dualarını gönderdi. Engin; " Bu zorlu süreçte büyük bir yatırım yaparak, yeni genel merkezimizi ve Yıldız TV kanalını hizmette açıyoruz.  Bizim 550 bin müşterimiz var. Ne zaman bir kampanya yapsak, onlarcası binlercesi koşarak geliyor. Çünkü artık onlarla ticari bir anlayışta değil, bir dostluk, bir ahbaplık, anlayışına geçmiş bulunuyoruz. Müşterilerimizle aramızda sarsılmayacak ve hiç bir zaman kopmayacak bir güven bağı oluştu. bu güne özel olarak da 500 arsalık bir kampanya düzenledik. Peşinatsız ve faizsiz 500 aile arsa sahibi olacak. İçeride gerçekten bir izdiham var. 3 saat içinde bu arsalar tükendi. İşlemler devam ediyor. Bu da bizim müşterilerimiz ile bir birimize olan güvenin bir kanıtı olarak tarihte yerini alacak. Biz kapımızdan giren insana ne iş yaptığını, ne kadar maaş aldığını sormuyoruz. Uygun ödeme şartlarıyla kazançlı bir yatırım sunuyoruz" şeklinde konuştu.

‘Üzeyir Engin kardeşimizin başarısından gurur duyuyoruz’

Ardahan İli Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya ise konuşmasında; ‘Üzeyir Engin gibi Kuzey Anadolu’nun ücra köşesinden kalkıp İstanbul gibi metropol’de böyle bir plaza içerisinde hem gayrimenkul, hem de kültürümüzü, sanatımızı gelecek nesillere anlatacak olan TV kanalı açtığı için kendisine teşekkür ediyorum. Laik Cumhuriyet olmasaydı M.Kemal Atatürk olmasaydı ne ben Belediye Başkanı olabilirdim, ne burada Kaymakam olabilirdi.  Ne de Üzeyir Engin bu tesisi hizmete açabilirdi. O yüzden öncelikle misakı milli sınırlarına sahip çıkmamız gerekiyor. Ülke olarak komşularımızla iyi diyaloglar içerisinde olmalıyız. Ülkemizde barış ve huzuru sağlamanın yollarını aramak gerekiyor. Ülkemizin kurucusu M.Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyete sıkı bir biçimde sarılmalıyız. Çünkü bir çoban çocuğu Başbakan oluyorsa, Üzeyir Engin gibi köylü çocuğu gelip burada böyle bir başarıya imza atıyorsa, hepimiz bu Ülke’ye sahip çıkmalıyız. Sevgili hemşerim Üzeyir Engin kardeşime teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını temenni ediyorum’ dedi.  

"Gittiği her yere değer katan bir arkadaşımız"

Engin Gayrimenkul'ün ve Türkiye'nin en büyük projesi olan Biga Enginkent'in sınırları için de olduğu Biga Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı ise; "Bugün günlerden pazar ve hava oldukça sıcak. sizleri bu güzel günde burada toplayan Üzeyir Engin ve ona olan güveninizdir. Kendisinin Biga'ya ve Biga'nın tanıtılmasında büyük katkıları oldu. Kendisi gittiği her yere değer katan bir arkadaşımız. Engin Gayrimenkul Genel Merkez Binası ve Yıldız TV'nin hayırlı olmasını diliyorum. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum" dedi.

Tekin; "Yıldız TV'yi izlemenizi tavsiye ediyorum"

Törende Üzeyir Engin'in ardından CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin bir konuşma gerçekleştirdi. Tekin konuşmasında; "Türkiye'de hem gayrimenkul hem de medya anlamında büyük sorunlar yaşanıyor. Üzeyir Engin kardeşimiz de bu iki alana yatırım yapmış ve başarılı olmuş. Kendisini tebrik ediyorum. Açılış davetini aldığımdan itibaren ben de bu kanalın izleyicisi oldum. İşimiz gereği çok televizyon izleyen biri değilim. Televizyon izlemeye fazla vaktimiz kalmıyor ama bu gün birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda TV kanallarında kan ve gözyaşından başka bir şey yayınlanmıyor. Yayınlanan dizilerde silahlar ölüm yağdırıyor. Ümit ediyorum ki RTÜK sesimizi duyar ve kültürümüzü yansıtmayan bu dizilere bir son verir. Yıldız TV ise ülkemizin %40'ına yayılmış durumda. Ülke geneline yayıldıkça daha başarılı bir kanal olacağına inanıyorum. Yıldız TV'yi izlemenizi tavsiye ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Çetin Çapan; "Başarılı bir işadamı olacağı ilk günden belliydi"

Törende konuşan bir diğer isim ise siyasetçi ve işadamı Çetin Çapan oldu. Çetin Çapan Üzeyir Engin ile birlikte iş hayatına başladıklarını belirterek; "Üzeyir'in başarılı bir işadamı olacağı ilk günden belliydi. Bizim yaptığımız işin 3 katı işi yapıyordu. İstanbul'da hizmet verecek güzel bir yatırıma imza attı. Daha da başarılı olacağına eminim. Bu zor günler de büyük bir yatırım yaptın. Seni ve ekibini tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Alatepe; "Üzeyir Engin'i tebrik ediyorum"

Çetin Çapan'ın ardından konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ise; "Esenyurt Belediye başkanı olarak sizleri burada ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Esenyurt'ta istihdam yarattığı için Üzeyir Engin'i tebrik ediyorum. Kendisine minnetlerimizi ve şükranlarımızı iletiyoruz. Elimizden gelen bütün desteği kendisine vereceğimizin bilinmesini isterim. Yıldız TV'nin ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Devamın gelmesini beklerim. Bizler de Yıldız TV'de söylenen türkülere eşlik etmek ister, gelip türküler söylemek isteriz" ifadelerini kullandı.

Demir; "Yıldız TV'de büyük bir görev üstlenecek"

Törende konuşan Ardahan eski Milletvekili Faruk Demir de kısa bir selamlama konuşmasının ardından; "Gerçekte güven esastır. Siz de Üzeyir Engin'e güvenmişsiniz. Değerli konuklar milletleri millet yapan o millettin kültürüdür. Bir milleti toprağından edecekseniz, ilk olarak o millettin dilini ve kültürünü yok edersiniz. Eğer biz bugün bu ülkede Türkçe konuşabiliyorsak, değerli ozanlarımızın türküleriyle dilimizi yaşattığı içindir. Yıldız TV'de büyük bir iş yaparak dilimizin yaşaması için türkülerle hizmet verecek. kendilerini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

16 farklı TV kanalından canlı yayınlandı

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesim törenine geçildi. Açılış kurdelesini CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Engin Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin ve davetliler birlikte kestiler. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Üzeyir Engin'in tebrik ederek, yeni yatırımlarının açılışını gerçekleştirme temennisinde bulunarak hayırlı olmasını diledi.  Engin Gayrimenkul Genel Merkezi ve Yıldız TV açılışı 16 farklı TV kanalından da canlı yayınlandı. Açılışa özel çok sayıda sanatçının katıldığı programlar gün boyunca devam etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zabıta Suriyelilere ait ruhsatsız marketi mühürlediÖnceki Haber

Zabıta Suriyelilere ait ruhsatsız market...

Esenyurt’ta yabancı uyruklu mültecilere operasyonSonraki Haber

Esenyurt’ta yabancı uyruklu mültecilere...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!