esss

Esenyurt Ak Parti İlçe Başkan Adayı Bahattin Demir Temayülü Değerlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Ak Parti İlçe Başkan Adayı Bahattin Demir Temayülü Değerlendirdi
AK Parti İlçe Başkanlığı noktasında Esenyurt’ta adaylığını resmi olarak ilk açıklayan isimlerden biri olan İş Adamı Bahattin Demir, gerçekleşen temayül yoklaması ve gidişatla ilgili konuştu.

1) Bahattin Bey dün gerçekleşen teamül yoklamaları için birkaç cümle alabilir miyiz?

CEVAP: öncelikle yapılan bu teamül yoklamalarının partimize, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sonuç odaklı düşünmüyoruz çünkü adayımız kim olursa olsun kazanan partimiz olacaktır. Reisimiz kimi işaret ederse adayımız odur ve bizde onun neferleriyiz.

2) Sizce teşkilatlarda ve belediyelerde bir metal yorgunluğu var mı?

CEVAP: Reisimizin dediğinin üstüne söz söylemek abestir. Bu yorgunluğu bazı teşkilat ve belediyelerde görüyoruz. Ama Esenyurt olarak şunu söyleyebilirim ki Necmi Kadıoğlu Başkanımız çalışkanlığı ile bir ekoldür.  Esenyurtumuza değer katmış ve Esenyurt'u şehir yapmış başkanımızdır. Onun enerjisini bizde ilçe teşkilatında canlandırmak istiyoruz. Bunu başardığımız an Esenyurt daha yaşanılır daha mutlu ve daha huzurlu bir yer olacaktır.

3) Sosyal medyada birkaç gündür bazı dedikodu mahiyetinde haberler dolaşıyor. Adaylığını ilan edenlerin reklam sevdalısı olduğu partinin ismiyle bir yerlere gelmeye çalıştığı iddialarına ne demek istersiniz?

CEVAP: Diğer ilçeleri bilmem ama Esenyurtumuz için adaylığını açıklayan tüm dava arkadaşlarım için bu iddiaların bir anlam taşımadığını açık yüreklilik ile söyleyebilirim. Bu bir hizmet yarışıdır. Partimize üye her dava arkadaşımızın da bu görevlere talepkâr olması kadar doğal ne olabilir? Sığ siyasetten çıkamayan dedikodu taciri maalesef bazı partili arkadaşlarımızın bu beyanlara alkış tutması gerçekten üzücü. Esenyurt için bu göreve talip olmak bir yerde ateşten gömlek giymeye benzer. Ve bu ateşten kaçmayan bu kadar yiğit olması yadırganacak şey değil gurur duyulacak bir durumdur.

4) Neden adaysınız?

CEVAP: Ben 28 yıldır Esenyurtluyum. Çocukluğum, gençliğim burada geçti. Esenyurt’taki değişimi de gelişimi de yaşayan biriyim. Daha ileri seviyede de olabilirdik. Küçük bir beldeden kocaman bir şehir oldu Esenyurt. Ve bu süreçte ben hep buradaydım. Kozmopolit bir yerdir Esenyurt ama insanlar bir arada ortak bir değer de buluşmak konusunda her zaman heveslidir burada. Amacım Reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, partimizin vizyon ve misyonunu şahsi ülkülerim, ilkelerim ve hayallerim ile birleştirerek Esenyurta değer katmak ve hizmet etmektir. Bu yola çıkarken içimdeki ve gönlümdeki sadece budur.

5-) İlçe Başkanı kim olursa olsun desteklermisiniz?

CEVAP: Reisimiz kimi işaret ederse sancaktarımız odur,Davamıza da Kişiler üzerinden bağlı değiliz,  böyle biline. Benim için asılolan partimin başarısı, ülkemin refahı ve halkımın mutluluğudur. Bu bir hizmet yarışıdır. Kararı verecek olanda dava arkadaşlarımızdır. Bende seçilsem bir başka kardeşim de seçilse hepimiz elimizden geleni diğeri için yaparız.

6-) Yeni kurulacak ilçe yönetimi kimlerden nasıl oluşturulmalı?

CEVAP: Seçilen yönetimin ilk işi bütün ilçe teşkilatını kucaklamak olmalı. Mahalle mahalle danışma toplantıları ivedilikle yapılmalıdır. Tüm sorun ve istekler tespit edilmeli ve gereğinin yapılması gerekir. Teşkilat mensubu kendini özel hissederse, mahallesinin beklentisini yerine getirirse daha canla başla çalışacaktır. Özelden genele giden bir başarı hikayesidir bu. Evinde mutlu ol mahallende mutlu ol ilçende mutlu ol şehrinde mutlu ol ülkende mutlu ol. Böylece başarı kaçınılma olur’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karadeniz’de fındık hasadıÖnceki Haber

Karadeniz’de fındık hasadı

Bozdağ; CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayını AçıkladıSonraki Haber

Bozdağ; CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayını Aç...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!