esss

Esenyurt Belediyesi Başarılı Bir Operasyona İmza Attı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Belediyesi Başarılı Bir Operasyona İmza Attı
Esenyurt Emniyet Müdürlüğü ve Esenyurt Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler başarılı operasyon gerçekleştirerek AK BATI AVM’de ruhsatsız faaliyet gösteren ve halkın büyük tepkisini çeken valeleri kaldırarak tüm alanları halkın hizmetine açtı.

AK BATI AVM’de ruhsatsız çalışan ve halkın kullanım alanlarını gasp eden valeler Esenyurt Belediyesi Zabıta ekipleri ve Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan başarılı operasyon ile ortadan kaldırıldı.

AK BATI AVM’ye gezmeye, eğlenmeye, alışveriş yapmaya giden vatandaşlar sürekli vale kabusu ile karşı karşıya kalıyordu. Halka ve otomobillere açık olan alanlar, geçmişte değnekçi denilen ve bugün vale ismiyle sempatiklik kazandırılmaya çalışılan şahıslar tarafından gasp edilmişti.

Bu şikayetler üzerine dün harekete geçen Esenyurt Emniyet Müdürlüğü ve  Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri ruhsatsız faaliyet gösteren ve halkın huzurunu kaçıran valeleri emniyet yetkilileri ile birlikte ortadan kaldırdı.

Koza Mahalle Muhtarından teşekkür

Yapılan operasyonun ardından Koza Mahalle Muhtarı Cavide karakulah, Sosyal medya hesabından Esenyurt belediyesi Zabıta Müdürlüğüne ve Esenyurt İlçe Emniyet müdürlüğüne Teşekkür ederek şunları söyledi.

Bugun mahallemizde bir süredir ruhsatsız çalışan vale şirketi sizlerin şikayetleri üzerine Bugun Esenyurt Belediyesi ve Esenyurt emniyet müdürlüğü tarafından yapılan operasyon üzerine vale yapılan bölgeler çok değerli mahalle sakinlerine ücretsiz olarak açılmıştır

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz                       

Bizim önceliğimiz vatandaşların huzur güven sakin bir mahallede yaşamak buna katkıda bulunan zabıta müdürümüz Ali Karagöz ve emniyet müdürümüz Hakan becel şükranlarımı sunarım

Mahallemizde 24 saat zabıta ve polis arkadaşlarımız devriye atıcaktır.

Herkesin bilgisine

Cavide karakülah

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atalay Ailesinin Acı günüÖnceki Haber

Atalay Ailesinin Acı günü

Esenyurt’ta bayramda camiler gül gibi kokacakSonraki Haber

Esenyurt’ta bayramda camiler gül gibi ko...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!