esss

Esenyurt Belediyesi ruhsatı İş yerinde bizzat veriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Belediyesi ruhsatı İş yerinde bizzat veriyor
Esenyurt Belediyesi yeni bir uygulama başlatarak hizmeti direk vatandaşın ayağına götürüyor.

İş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı almak isteyen vatandaşlar için ruhsat işlemleri tamamlanan, iş yeri sahiplerine Esenyurt Belediyesi Ruhsat ve Denetleme Müdürlüğü tarafından ruhsatları bizzat iş yerlerinde teslim ediliyor.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’nin talimatları doğrultusunda başlatılan yeni uygulamadan, vatandaşlar iş yerlerinde ruhsatlarını hazır olarak almalarından dolayı çok memnun olduklarını dile getirdiler. 

“Başkanın selamı ile yeni ruhsatlar teslim ediliyor”

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe esnaf ve işletmelere kolaylık sağlayacak bir uygulama başlatarak, ruhsatı çıkan iş sahiplerine Belediye Ruhsat ve Denetleme Müdürü Muhammed Taşbent ve ekibi tarafından yeni ruhsatlar bizzat iş yerlerine gidilerek teslim ediliyor.

Esenyurt Belediyesi Ruhsat ve Denetleme Müdürü Muhammed Taşbent, ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’nin selamlarını ileterek vatandaşların ruhsatlarını teslim ediyor.

“Her girişim çok kıymetlidir”

Taşbent ayrıca ziyaret sırasında “tatlı yiyelim tatlı konuşalım” diyerek çukulata ikramında bulunurken Başkan Alatepe’nin; “ Ekonomimizin en önemli kısmını sanayi ve ticaretin oluşturduğu ilçemizde, ilerlememize değer katan her iş yeri, küçük-orta ve büyük ölçekli her işletme, bizi güzelleştiren her girişim, şahsım ve ekibim adına çok kıymetlidir. Hep birlikte daha da güzelleştireceğimiz ilçemize, açtığınız iş yerinizin size ve tüm Esenyurtlulara hayırlı olmasını temenni eder, bol kazançlar dilerim” sözlerinin yer aldığı mektup iş yeri sahiplerine iletiliyor.

“Emrinizdeyiz”

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe vatandaşa yönelik “ Değişimin yeni yüzü Esenyurt değişmeye, değiştirmeye ve her daim geliştirmeye devam ediyor. Emrinizdeyiz” sloganı ile vatandaşın gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Akgün'den çarpıcı açıklamalarÖnceki Haber

Başkan Akgün'den çarpıcı açıklamalar

iYGAD gecesine yoğun ilgiSonraki Haber

iYGAD gecesine yoğun ilgi

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!