esss

Esenyurt Büyük Birlik Partisi'nden şenlik havasında kongre

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Büyük Birlik Partisi'nden şenlik havasında kongre
Büyük Birlik Partisi Esenyurt İlçe Teşkilatı, Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleşen kongresinde yeni yönetimini belirledi.

17 Mart Cumartesi günü gerçekleşen kongreye, partililer yoğun ilgi gösterdi. Kongreye tek aday olarak giren İlçe Başkanı Ercan Kolcu, delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.  

Yemekli düzenlenen kongrede ilk olarak Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun slâyt gösterisi sunuldu. Kongreye Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican ve İl Başkan Yardımcıları, MYK Üyeleri, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe,  Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Esenyurt Şenay Değer, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları,  Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri,  Şehit Aileleri ve Gaziler katılım sağladı.

"Millet ve memleket sevdalılarına selam olsun"

Kongrede açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ercan Kolcu kongreye katılanları selamlayarak: "Sayın kurultay divanının değerli başkan ve üyeleri, siyasi partilerin sevgili temsilcileri, teşrif eden saygıdeğer misafirler, fedakâr ülküdaşlarım, sevgili alperenler, asenalar, muhterem hanımefendiler, beyefendiler, medyamızın değerli mensupları hepinizi selamlıyorum. Gönülleri birleşenler selam sizlere. Gözünde bayrak, gönlünde vatan, gövdesinde hayatın yükünü taşıyan muhteşem milli varlığa selam olsun. Millet ve memleket sevdalılarına selam olsun. Emek ve ömür veren tertemiz vicdanlara selam olsun. Söz ak, gözü tok, duruşu dik, duyuşu berrak, feraset kalelerine selam olsun" dedi.

Kolcu: "Bu bir şenlik, bu bir düğün havası"

Kolcu konuşmasının devamında; " Esenyurt’ta ilk atanmamdan bu yana birlik beraberlik için çalınmadık kapı bırakmadık. Hemen hemen bütün STK temsilcilerini ilçe protokolünü ziyaretlerde bulunduk. Esenyurt’ta hem kendimizi hem de partimizin vizyonunu tanıtmaya çaba sarf ettik. Bugün burada çok güzel bir tablo görüyorum. İşte burada bir kez daha Büyük Birlik Partisinin farkındalığı ortaya çıkmış oldu.  Biz Esenyurt’ta siyasetten çok birliği beraberliği, paylaşmayı ön planda tutmaya çalışıyoruz. İnanıyoruz ki partimiz Esenyurt’ta ciddi anlamda çalışmalar yaparak 2019 yerel seçimlerin de yerini belirleyecektir. Burada Siyasi Parti kongresi görmüyorsunuz, burada bir şenlik bir düğün havası görüyorsunuz. İşte bu Büyük Birlik Partisinin ne kadar farklı olduğunu gösteriyor. Ben bu anlamda kongremize katılarak bizleri onurlandıran siz değerli misafirlerimize şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Kongremiz milletimize, geleceğimize, partimize, Türk-İslam âlemine hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum" dedi.

Başkan Mican; Partinin bayrağının tüm İstanbul'da dalgalanacak

İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican'ın katılımı ile gerçekleştirilen kongrede selamlama konuşması yapan İl Başkanı  Mican ise; "Başta İlçe Başkanımız Ercan Kolcu ve yönetimi olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Esenyurt İlçe teşkilatımızın alacağı bu yeni görev de İlçe Başkanımız Ercan Kolcu’ya, İlçe yönetimine ve emeği geçen tüm gönüldaşlarıma, bu kongreye katılan dava arkadaşlarıma ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.  Rabbim hayırlı başarı ve muvaffakıyetler nasip etsin'' ifadelerini kullandı.  İstanbul İl Başkanlığı olarak çalışmalarına hız verdiklerini vurgulayan il başkanı Mustafa Mican, teşkilatlanma çalışmalarının da hız kesmeden devam ederek Büyük Birlik Partisi bayrağının tüm İstanbul'da dalgalanacağını söyledi.

Başkan Alatepe tebrik edip, başarı diledi.

İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican'ın ardından Esenyurt Belediyesi Başkanı Ali Murat Alatepe; Sevgili Ercan Kolcu Başkanı kutluyorum, çünkü bugün gerçekten burada bir kongre değil de bir düğün, bir kutlama havası oluşmuş, kendisine ve yönetim kuruluna çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum" şeklinde bir konuşma yaptı.

TEŞEKKÜR

Büyük Birlik Patisi Esenyurt İlçe Teşkilatı olağan kongresine katılarak, bu kutlu görevi bizlere tekrar layık gören tüm delegelerimiz ve partililerimiz başta olmak üzere; İstanbul İl Başkanımız Mustafa Mican ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, MYK Üyelerimize, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'ye, Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Esenyurt Şenay Değer'e, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyelerine, Mahalle Muhtarlarımıza,  Siyasi Parti Temsilcilerimize, Alperenlere, STK Temsilcilerimize,  Şehit Aileleri ve Gazilerimize canı gönülden teşekkür ederiz...

BBP Esenyurt İlçe Başkanı

Ercan Kolcu

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zuhal Olcay'a 10 ay hapis cezasıÖnceki Haber

Zuhal Olcay'a 10 ay hapis cezası

Motorine zam geliyorSonraki Haber

Motorine zam geliyor

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!