esss

Esenyurt Şanlıurfalılar Derneği’ne Genç Başkan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Şanlıurfalılar Derneği’ne Genç Başkan
Esenyurt Şanlıurfalılar Kurucu Dernek Başkanı Yaşar Cızlak Bayrağı devretti..

4 Yıl önce Esenyurt’ta Şanlıurfa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini kuran başkan Yaşar Cızlak, 17 Mart Cumartesi günü Urfalıdan Ciğer Kebap Salonun da yemekli bir toplantı düzenleyerek derneği İsmail Kabuk’a teslim etti.

Programa Basın Mensupları, Esenyurt Dernekler Birliği Başkanı Şerafettin Öztürk ve yönetim kurulu ayrıca Urfalı işadamları katılım sağladı.  Devir teslim töreninde Kurucu Başkan Cızlak yeni başkan Kabuk’a plaket takdim etti.  Plaketi alan yeni dernek başkanı İsmail Kabuk, Cızlak’a Teşekkür ederek şunları söyledi.  

Başkan Kabuk, Dernekçilik Gönül İşidir

 Kurucu Başkanımız Sayın Yaşar Cızlak,  derneğin kurulumun aşamasından bu yana ciddi anlamda derneğimiz adına yapmış olduğu etkinliklerde ve programlarda imzasını atmıştır. Urfalıların sesini Esenyurt’a duyurmuş ve tanıtmıştır. Ben bu anlamda kendisine ve derneğimize katmış olduğu maddi manevi katkılarından dolayı çok mutluyum dedi. Sözlerine devam eden Kabuk, Dernekçilik Gönül işidir bizde derneğimize gönül vererek çıtayı daha da yukarı çıkarmaya çalışacağız dedi.  Başkan Kabuk, Ardından Kurucu Başkan Yaşar Cızlak’a plaket takdim ederek teşekkür etti.  Plaketi alan Cızlak, günün anlam ve önemine değinen kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi.

Cızlak’tan Teşekkür

Derneğimizi Esenyurt’ta 2014’de kurduk Esenyurt gibi büyük bir ilçede STK olarak var olmamız gerektiğini düşünerek bu adımı attık. Çok şükür dernekçilik anlamında elimizden geldiği kadar örf adet ve geleneklerimizi tanıtmaya çalıştık. Çeşitli etkinlikler programlar düzenledik, neticesinde derneğimizi bir yerlere getire bildik. Artık bayrağı devretmenin zamanı geldiğine inanlardanım bayrağı devralmayı isteyen genç kardeşim İsmail Kabuk, bu işi sırtlanacağını ve talip olduğunu söyledi. Bugün burada kendisine derneğimizi devrettik rabbim Muaffak eylesin. Ben şahsım adına her zaman her anlamda kendilerinin destekçisi olacağıma söz veriyorum. Tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Programımıza katılan siz değerli misafirlerimize de ayrıca çok teşekkür ediyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Ada'dan AçıklamaÖnceki Haber

Başkan Ada'dan Açıklama

Demir, Çanakkale Şehitlerini UnutmadıSonraki Haber

Demir, Çanakkale Şehitlerini Unutmadı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!