esss

Esenyurt ’ta Madde Bağımlılığı ve Bilinçlendirme Paneli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt ’ta Madde Bağımlılığı ve Bilinçlendirme Paneli
Esenyurt Belediyesi Kadın ve Aile Sağlığı Müdürlüğü’nün organizasyonu ile “madde bağımlığı bilinçlendirme ve farkındalık paneli” gerçekleşti.

Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Başkan Yardımcısı Yasemin Sarıca Aytan,Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, Yeni Başlangıçlar Gençlik Merkezi Rehberlik Danışmanı Seniye Ünlü ve ebeveynler katılım sağladı.

“Bağımlılık sadece Esenyurt İlçemizin sorunu değil, ülke sorunumuzdur”

Çocuklarımıza çok zaman ayırmalı ve madde kullanımından uzak tutmalıyız diyen Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, “Uyuşturucu bağımlılığı sorunu sadece Esenyurt İlçemizin sorunu değil, ülkemizin sorunudur. Yeni kentlerde bu tür vakaların olma riski biraz daha yüksektir. Emniyet olarak bağımlıları azaltma konusunda birçok çalışmalar yapıyoruz. Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu görevi olmamasına rağmen konu üzerinde çok duruyor ve çok hassas çalışıyor. Ben şahsım adına kendilerine çok teşekkür ediyorum.  Esenyurt Belediyemizin de bir Bağımsızlık Köyü projesi var. İnşallah bu proje ile birlikte ve siz ebeveynlerin desteği ile bağımlılık oranını azaltacağız” dedi.

“Bağımsızlık Köyü projesi üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz”

Bu sorunlar ile mücadele etmek için hep birlikte hareket etmeliyiz diyen Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu; “Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu görevi olmamasına rağmen 2004 yılından bu yana, konu üzerinde çok duruyor ve birçok proje üzerinde çalışıyor. Sizlerde madde satımı ile şüphelendiğiniz her konuda Emniyet güçlerimize ihbar ve şikâyette bulunmalı ve yardımcı olmalısınız. Şuan Belediyemizin Bağımsızlık köyü projesi üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah emniyetimiz ve sizlerle birlikte ilçemizdeki bağımlık oranını azaltacağız. Gençlerimizi bu illetin ağına düşmemesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Konuşmalar ardından Esenyurt Yeni Başlangıçlar Gençlik Merkezi Rehberlik Danışmanı Seniye Ünlü “Madde bağımlığı bilinçlendirme ve farkındalık” paneli ile ilgili sunumu gerçekleştirmesi ile program devam etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Istanbul'da Her Gün Bin 694 Aile TaşındıÖnceki Haber

Istanbul'da Her Gün Bin 694 Aile Taşındı

Öğretmen, 7 yaşındaki öğrencisini ısırdıSonraki Haber

Öğretmen, 7 yaşındaki öğrencisini ısırdı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!