esss

Esenyurt'ta Danışma Meclisi Toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt'ta Danışma Meclisi Toplandı
AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı tarafından yerel yönetimler danışma meclisi gerçekleşti.

Esenyurt Sürekli Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen Programa AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, meclis üyeleri, mahalle başkanları katılım sağladı.

Program’da açılış konuşması yapan Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer; “Metro’nun Esenyurt ’ta gelmesi kesin ve en önemli duraklarından biri de Esenyurt olması bizim için son derece mutluluk vermektedir. Cumhurbaşkanımızı toplu açılış törenlerimiz içinde önümüzde ki süreçte Esenyurt’a bekliyoruz. Eminim Cumhurbaşkanımız Esenyurt ‘ta ki değişimi gördüğü zaman çok mutlu olacak ve Esenyurt’a daha fazla gelmeye başlayacak. AK Parti bu ülkeye 14 yılda birçok hizmet gerçekleştirdi. Bunların birçoğunun lafı bile anılmıyor, eğer başkanlık sistemini bu ülkeye getirebilirsek en büyük hizmetimiz bu olacaktır. Bu hizmetimiz ile birlikte bundan sonra Türkiye’de sürekli istikrar olacaktır” dedi.

Burada Bir Medeniyet Kurduk”

Programda daha sonra Konuşma ve Sunum yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu şöyle dedi; Bizler Esenyurt ‘ta ilk geldiğimiz de şunu yapacağız, bunu yapacağız demedik, direk vatandaşa siz ne istiyorsunuz diye sorduk. O günden bugüne kadar vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet verdik. Esenyurt halkı alışveriş yapmak için buradan Avcılara, Bakırköy’e gidiyordu. Bugün geldiğimiz nokta İstanbul’da en büyük 4 alışveriş merkezinden 3’ü Esenyurt ‘ta Otoport ve Auotopia alışveriş merkezleri gibi. Esenyurt ‘ta, Termal tesislerimiz ile birlikte Esenyurt’u bir turizm merkezi haline getiriyoruz. Bizler bir köy olarak aldığımız Esenyurt’ta okullarıyla, sağlık hizmetleriyle, sosyal yaşam alanlarıyla, hastanelerimiz ile Üniversitemiz ile bir medeniyet kurduk” dedi.

Başkan Kadıoğlu konuşmasını dünden bugüne Esenyurt ’un fotoğraflarıyla sunumunu gerçekleştirdi.

Program daha sonra teşkilat mensupları tarafından soru cevap bölümü ile devam etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haraç Şebekesine Polis OperasyonuÖnceki Haber

Haraç Şebekesine Polis Operasyonu

Ümit Özdağ MHP'den ihraç edildiSonraki Haber

Ümit Özdağ MHP'den ihraç edildi

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!