esss

Esenyurt'ta Otomobilin Kurşun Yağmuruna Tutulduğu Anlar Kamerada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar

Otomobilin Kurşun Yağmuruna Tutulduğu Anlar...paylaşan: haberler
Esenyurt’ta bir otomobilin önünün kesilerek kurşun yağmuruna tutulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta bir otomobilin önünün kesilerek kurşun yağmuruna tutulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Aracın içerisindeki biri kadın 3 kişi çevrede bulunan dükkânlara sığınarak kurtuldu. Saldırıyı gerçekleştiren kişiler ise kıskıvrak yakalandı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Esenyurt Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, içerisinde üç kişinin bulunduğu bir otomobil kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Araçta bulunan Ş.B., G.G. ve A.Ü. isimli biri kadın 3 kişi yaralandı. Yaralılar korku içerisinde otomobilden inerek çevrede bulunan dükkânlara sığınıp yardım istedi. Dükkânda ve çevrede bulunan vatandaşlar polis ekiplerine haber verip, yaralıları hastaneye götürdü. Saldırganlar da olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlatarak çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleye aldı. Yapılan incelemelerin ardından saldırıyı gerçekleştiren kişilerin restoran sahibi C.S. ve yanında çalışan R.T. ve S.T. olduğu tespit edilerek, yakalama çalışması başlatıldı.

Saldırganlar kıskıvrak yakalandı

Yapılan çalışmalar kapsamında polis ekipleri, tespit etiği restorana operasyon düzenleyerek 3 şüpheliyi de gözaltına aldı. Restoranda yapılan incelemede ise 1 tabanca ve pompalı tüfek ele geçirildi. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen şüpheliler, işlemleri bittikten sonra sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Saldırı anı kamerada

Öte yandan, saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, saldırganların seyir halindeki otomobilin önünü kestiği ve uzaklaştıkları görülüyor. Çevrede bulunan vatandaşların da koşarak kaçtığı görülüyor. KAYNAK: İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fenerbahçe 2-3 Medipol BaşakşehirÖnceki Haber

Fenerbahçe 2-3 Medipol Başakşehir

Esenyurt belediyesi geleceğe hazırlıyorSonraki Haber

Esenyurt belediyesi geleceğe hazırlıyor

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!