esss

Esenyurt'tan Ardahan'a Kardeşlik Köprüsü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt'tan Ardahan'a Kardeşlik Köprüsü
Tabela Derneklerinin yapamadığını bu iki öğretmen yaptı. Serhat Deli ve Yılmaz Öztürk, doğduğu toprakları unutmayan vefalı, Öğretmenler.

Daha önce görev yaptığı okullarda, Doğu’daki köy okullarıyla dayanışma projelerine imza atan Öğretmen Yılmaz Öztürk, ve Serhat Deli halen çalışmakta olduğu Erdoğanlar Ortaokulu’nda da örnek bir projeyle imza attılar. Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle imece usulü bir çalışma başlatan Yılmaz ve Serhat Öğretmen, bu kez yardım elini Ardahan’ın Göle ilçesindeki 75. Yıl İMKB Yatılı Bölge Okulu’na uzattı.   

                       

 Esenyurt Erdoğanlar Ortaokulu öğretmenleri Yılmaz ÖZTÜRK ve Serhat DELİ öncülüğünde Ardahan Göle 75.Yıl İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu'na kardeşlik köprüsü kurularak yardım kampanyası düzenlendi.

Kendi aralarında seferberlik başlatan vefalı öğretmenler sılada zor şartlar altında okuyan öğrencileri unutmadılar. Ardahan Göle 75.Yıl İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu'na giyim kırtasiye ve kitap gibi yardım kampanyasını başlatan, öğretmenler Karaca Ardahan Otobüs işletmesi sponsorluğun da toplanmış oldukları yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için kolları sıvadılar.

Projeye Destek verenlere Teşekkür

Projeye ilişkin duygu ve düşüncelerini paylaşan Öğretmen Yılmaz Öztürk, “Bu projede bizlere desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz sayın Fahrettin Köklü’ye, müdür yardımcılarımız sayın Mehmet Pay’a, Mehmet Ayrıbaş’a, Alpaslan hocama, velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize, esnaf kardeşlerimize, Şirin Kırtasiye sahibi Mehmet ağabeye, her daim benimle beraber koşturan değerli müdür yardımcımız Serhat Deli hocama ve yardım malzemelerini ücretsiz olarak Göle’ye götüren Karaca Ardahan firmasının sahibi sayın Erhan Karakurt’a teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marmara Ereğlisi'ndeki Eviniz Masal butik HotelÖnceki Haber

Marmara Ereğlisi'ndeki Eviniz Masal buti...

Kars Havaalanı’nda Ardahanlılara Ambargo!Sonraki Haber

Kars Havaalanı’nda Ardahanlılara Ambargo...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!