esss

Eşini öldürüp kayınvalidesini yaraladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eşini öldürüp kayınvalidesini yaraladı
Avcılar'da ailevi sorunlar nedeniyle tartıştığı 25 yaşındaki eşi Fatoş Mutlugüneş'i öldürüp, kayınvalidesini de yaraladıktan sonra intihara kalkışan katil zanlısı Tanju Mutlugüneş hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Tedavisinin ardından ifadesi alınan katil zanlısı, "Olay gününe ilişkin hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi.

Avcılar'da 25 yaşındaki eşi Fatoş Mutlugüneş'i tabancayla öldürüp, kayınvalidesi Sabiha Bayram'ı da (55) yaralamakla suçlanan Tanju Mutlugüneş'in (27) ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi. Tutuklu olan Tanju Mutlugüneş ifadesinde "Olay gününe ilişkin hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi.

İddianamede olay günü anlatıldı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre olay şöyle oldu:

Avcılar'da 8 Şubat 2017 tarihinde şüpheli Tanju Mutlugüneş, ailevi sorunlar yaşadığı eşi Fatoş Mutlugüneş ve kayınvalidesi Sabiha Bayram ile tartıştı. Tartışma sonrasında şüpheli Tanju Mutlugüneş yanında taşıdığı Zigzauer marka 9 mm çaplı tabanca ile eşi Fatoş Mutlugüneş'i kafasından ve vücudunun değişik bölgelerinden vurarak öldürdü. Aynı silahla kayınvalidesi Sabiha Bayram'ı da ateş ederek yaralayan Mutlugüneş aynı silahla intihara teşebbüs etti. Fatoş Mutlugüneş olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Sabiha Bayram ile Tanju Mutlugüneş ise hastaneye kaldırıldı.

'Olay gününü hatırlamıyorum'

Tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen ve 6 Mart'ta ifadesi alınan Tanju Mutlugüneş, "Benim telefon bayiliğim vardır. Bitişik iş yerini de bayan kuaförü olarak eşimin talebi üzerine açmıştım. Ancak aradan geçen zaman içerisinde eşim işyerini açmamaya başladı. Kayınvalidem de sürekli aile işlerimize karışmaktaydı. Bu nedenle ailevi sorunlar yaşıyorduk. Olay gününü ise hatırlamıyorum. Olayda kullandığım tabancamın ablamın eşi olan enişteme ait olduğu söyleniyor ama onu da hatırlamıyorum. Olayın oluşuna ilişkin söyleyebileceğim başka bir şey yoktur. Atılı suçlamalara ilişkin söyleyeceğim herhangi bir şey yoktur. Çünkü bilmiyorum" dedi. İfadesinin ardından Tanju Mutlugüneş çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstenen hapis cezaları

Soruşturma sonunda Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Tanju Mutlugüneş'in "eşi kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, "kayınvalideyi kasten silahla yaralama" ve "6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarında da 4 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istedi. İddianame kabul edilirse şüpheli Tanju Mutlugüneş önümüzdeki günlerde Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak. 

Kaynak:DHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beylikdüzü Sultanları, Sultanlar Ligi’ndeÖnceki Haber

Beylikdüzü Sultanları, Sultanlar Ligi’nd...

Efrail Çiftçi ve ekibine ilk tebrik Tülay Kaynarca’danSonraki Haber

Efrail Çiftçi ve ekibine ilk tebrik Tüla...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!