esss

Faruk Demir,Ardahan Kültür Evini ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Faruk Demir,Ardahan Kültür Evini ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Belediye Başkan Adayı Faruk Demir, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesi Merkezi İstanbul Esenyurt'ta bulunan Ardahan Kültür Evi Başkanı ve Yönetimiyle bir araya geldi.

Demir’e CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen ve Yönetimi, CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayları, Meclis Üyesi Aday Adayları, Muhtarlar, STK Başkanları ve çok sayıda hemşerisi eşlik ederek düzenlenen toplantıya katılım gösterdi.

‘’Gönülden başarılar diliyoruz’’

Açılış konuşması İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı EfrailÇifçi tarafından yapıldı. Başkan Çifçi: ‘’Kimliğinde Ardahan yazan tüm hemşerilerimize kapımız ardına kadar açıktır. Gerek metropolde gerek Ardahan’da yaşayan tüm hemşerilerimiz için tek derdimiz vardır: Ardahan. Bugün Ardahan’dan belediye başkan adayı olan kıymetli hemşerim Faruk Demir’i burada ağırlamaktan onur duyuyoruz. Kendisine gönülden başarılar diliyoruz. Bizler tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Faruk Bey’in milletvekilliği süresinde Ardahan’da yaptıklarını çok iyi biliyorum. Ardahan’a değer katacağından kuşkum yoktur’’ dedi.

Başkan olacağından kuşku duymuyorum

Ardından söz alan CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen ise siyasette Kars ve Ardahan’ın, Esenyurt’ta örnek alınması gerektiğini vurgulayarak ‘’Aday gösterilen kıymetli ağabeyimiz Faruk Demir’in Ardahan’da belediye başkanı olacağından kuşku duymuyorum. Kendisini Ardahan Belediye Başkanı olarak görüyorum. Bizler Faruk Bey’in orada seçilmesi için maddi manevi tüm desteği buradan sağlayacağımızın herkes tarafından bilinmesini istiyorum’’ açıklamasında bulundu.

‘’Farklı bir Belediye Başkanı olacağım’’

Düzenlenen toplantıda açıklamada bulunan başkan adayı Faruk Demir, 31 Mart 2019 gecesinde Ardahan belediyeciliğinde bir devrin kapanıp yeni bir devrin açılacağını, sosyal ve halkçı bir belediyeciliğin iş başına geleceğini belirterek “Şehrimizin merkezini dünyanın en güzel şehri yapacağız. Bunu yaparken Ardahan’la ilgili önemli projeleri hayata geçireceğiz. Ardahan 5 yıl içerisinde Türkiye’deki organik tarımla, hayvancılıkla, arıcılıkla, süt üretimiyle, kaz üretimiyle kendi kendine yeten bir ekonomiye sahip olacak. 5 yıl içerisinde bütün Türkiye Ardahan’ın bu gelişimini konuşacak. Bir ilin kendi kaynaklarıyla nasıl ayakta duracağını tüm dünyaya göstereceğiz” dedi. 

‘’Ardahan’ı neden marka bir şehir yapmayalım’’

“Çok ciddi bir işe girdiğimin farkındayım, farklı bir Belediye Başkanı olacağım diyen Demir: “Şimdiki Ardahan’ın resmiyle 5 yıl sonraki Ardahan’ın resmi çok farklı olacak. İller bankasında gelen parayla, kaldırım yapan, çöp toplayan, işçilerin maaşını veren, gözle görülür işler yapan bir Belediye Başkanı olmayacağım. Bunları zaten herkes yapar. Ardahan’ı neden marka bir şehir yapmayalım. Biz Ardahan’da Cumhuriyet kurmuş bir milletiz. Efendim; ‘muhalefet partisi bunları yapamaz’ diyorlar. Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz ‘Büyükerşen CHP’li belediye olarak Eskişehir’i dünya şehri yapmadı mı? Bunun örneği var önümüzde. Kura Nehri’nin etrafında şu anda betonlarla çevrilmiş durumda. Kura Nehri’ni bir Venedik şehri gibi etrafında kafeler restoranlar yapacağız. Teleferik kuracağız, insanlar Ardahan Kalesi ve Kura Nehri üzerinde şehri, kuş bakışı izleme fırsatı elde edecek. Hiçbir siyasi ayrım yapmaksızın her vatandaşa belediyenin kapılarını açacağız, eşit hizmet vereceğiz. Şehirde yaşayan insanlar bana inansın, Ardahanlı bana güvensin. Tüm gücümle bu şehri kalkındıracağım” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Okuma yazma Seferberliği’nde 2’nci dönem başlıyorÖnceki Haber

Okuma yazma Seferberliği’nde 2’nci dönem...

15 Temmuz Gazisi Turgut Aslan’ın adı Esenyurt'ta Polis Merkezi’ne verildiSonraki Haber

15 Temmuz Gazisi Turgut Aslan’ın adı Ese...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!