esss

Gayrimenkul zengini kadın ölü bulundu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gayrimenkul zengini kadın ölü bulundu!
Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde öldürülmüş halde bulunan Nazmiye Oruçoğlu cinayetiyle ilgili gözaltına alınan eski eşi ve oğlunun aralarında bulunduğu üç kişi adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin poliste verdiği ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi.

Esenyurt'ta 6 Eylül 2018 tarihinde eski eşi ve oğluyla buluştuğu öğrenilen Nazmiye Oruçoğlu esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu. Bu olayın ardından 13 Eylül 2018'de  Göktürk, Mimar Sinan Mahallesi, no. 64'de bulunan bir sürücü kursuna ait arsadaki hurda minibüsün içinde bir kadın cesedi bulunmuştu. Nazmiye Oruçoğlu'nun oğlu Serhat Y.'nin 17 Eylül 2018 tarihinde polise başvurarak annesinden haber alamadığını söylemesi üzerine soruşturma başlatılmıştı.

11 gün sonra kayıp başvurusu yapmış

Oğul Serhat Y.'nin annesinin kayboluşundan 11 gün sonra yaptığı müracaatın ardından minibüs içinde bulunan kimliksiz kadın cesedinin Nazmiye Oruçoğlu'na ait olduğu tespit edildi. Kayıp Şahıslar Büro amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmada Nazmiye Oruçoğlu'nun kendi evinde oturan eski eşi Yüksel Y. ve oğlu Serhat Y. ile kavgalı olduğu,  onları evinden çıkartmaya çalıştığı tespit edildi. Nazmiye Oruçoğlu'nun kaybolduğu 6 Eylül 2018 tarihinde son olarak noterden evi boşaltma için belge almak için Yüksel Y. ve Serhat Y. ile buluştuğu öğrenildi.

Kaybolduğu gün eski eşi ve oğlu ile aynı minibüste görülmüş

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri bu buluşmanın kamera kayıtlarına ulaşırken üçlünün yanında Erhan Ç., adlı kişinin de olduğunu tespit etti. Ancak Erhan Ç.'nin bir süre sonra sahibi olduğu minibüsten indiği Nazmiye Oruçoğlu, Yüksel Y. ve Serhat Y.'nin içinde bulunduğu aracın Cendere yolu istikametine gittiği belirlendi.

Eski eş, oğul ve minibüs sahibi gözaltına alındı

Bu gelişme üzerine aranmaya başlanan Yüksel Y.(49), Serhat Y(35). ve Erhan Ç.(30) Asayiş şube müdürlüğü ekipleri tarafından geçen hafta gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili sorgulanan şüphelilerin kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi. Ancak şüphelilerin çelişkili ifadeler verdiği belirtildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Mahallelilerden Köksoy’a TeşekkürÖnceki Haber

Yeni Mahallelilerden Köksoy’a Teşekkür

Öğretmen Ayfer Şit’ten Destek ÇağrısıSonraki Haber

Öğretmen Ayfer Şit’ten Destek Çağrısı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!