esss

Hakan Ataklı: AKP’ye yüz bin oy fark atarız!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakan Ataklı: AKP’ye yüz bin oy fark atarız!
CHP’nin 2014 seçimlerinde Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı olan Eczacı Hakan Ataklı, aday olması halinde Esenyurt’ta AKP’ye yüz bin oy fark atacaklarını ileri sürdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Ataklı, “Yol veriniz; görev veriniz yola çıkalım; alalım Esenyurt’u” ifadelerini kullandı.

“Esenyurt’ u da, İstanbul’ u da, Türkiye’yi de CHP yönetmelidir; CHP yönetecektir” diyen Ecz Hakan Ataklı’dan çarpıcı açıklamalar geldi. Aday olması halinde Esenyurt Belediyesi’ni yüzde 70’lik oyla kazanacağını ileri süren Ataklı’nın açıklamaları şöyle:
“Esenyurt kültürel ve sosyoekonomik yapısıyla, demografik dağılımıyla son 10 yılda ciddi değişime uğramıştır. Esenyurt 81 vilayetten ciddi sayısal değerlerin, nüfusun birleşimiyle 1 milyon kişiye ulaşmıştır.

“ESENYURT BOĞAZLARINDA KALIR!”
Kimse sanmasın ki; ESENYURT çok kolay lokmadır. Esenyurt’a 10 yıl önce demirden trilyonlarca maliyetle 30 metrelik boğaz köprüsü yapanların, trilyonlarca parayı pilav üstü kavurmaya, kahvaltıya verenlerin de boğazında kalır bu lokma, çok kolay değil Esenyurt’u almak.

“ESENYURT’U YÜZDE 70’LE ALACAĞIZ”
En başta şunu biliniz; vermeyeceğiz. Hatta Esenyurt Belediyesi’ni yüzde 70 oy oranıyla alacağız. İktidar olacağız; 100.000 oy fark atacağız en yakın rakibimize. Sosyal demokrat ve aydın bir kitlenin ağırlıklı yaşam sürdüğü Esenyurt’u yıllardır kaybetmenin acısını ve üzüntüsünü yaşıyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partililer hem birbirimizin hem halkımızın sesi olmak durumundayız. Halkımız mevcut yönetimi istememektedir. Bunu her platformda açıkça dile getirmektedirler.

“SAYIN GENEL BAŞKANIM BİZ YOLA ÇIKMAYA HAZIRIZ”
Sayın Genel Başkanımıza sesleniyorum: Biz yola çıkmaya hazırız. Biz Esenyurt’u değil İstanbul’u alırız. Daha önce de alırdık. Yine alırız. Gelin bu defa yol veriniz, yön bellidir, yol bellidir. Yol iktidar yolu; yön başarıdır. Başarı doğru isimler ile, halkı iyi okumak ile, halkın gönlünde taht kurmak ile olur. Biz halkı iyi okuyanlardanız. Yolumuz iktidar yolu, yönümüz başarıdır. Biz sevgiye aşkla bağlı olanlardanız. Partimize de halkımıza da aşkla bağlıyız. Partimize de milletimize de sevgimiz ilelebet zerre kadar eksilmeden sürecektir. Biz küsenlerden asla olmadık. Akılcı hareket edenlerden, davamızdan vazgeçmeyenlerden olduk. Biz saygıdan, sevgiden yoksun olmayanlardan, her zaman pırıl pırıl, dimdik olanlardan, hiçbir kirliliğe bulaşmayanlardanız. Biz partimize de, partilimize de, halkımıza da sonsuz hürmet ve saygıyla baktık; Sadece ve sadece halkımızın önünde eğildik. Her yerde dimdik olduk. Bizim yolumuz iktidar yoludur. Bizim yolumuz başarı yoludur. Esenyurt’u da, İstanbul’u da, Türkiye’yi de BİZ yönetmeliyiz. Esenyurt’u da, İstanbul’u da, Türkiye’yi de CHP yönetmelidir; CHP yönetecektir. Yol veriniz; görev veriniz yola çıkalım; alalım Esenyurt’u. Esenyurt’ ta birliği beraberliği sağlamak adına biz yola çıkmaya hazırız. Ak Partiye oy verdiği için pişmanlık duyanların, yüreği millet sevdasıyla dolup taşanların, ayrışmalardan, ayrıştırmalardan muzdarip olanların, tüm kültürel renkleri bütün kılmayı olmazsa olmaz görenlerin beklentisiyiz biz. Gelin yol verin alalım Esenyurt’u, alalım İstanbul’u.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta Telefonla Kitap HizmetiÖnceki Haber

Esenyurt'ta Telefonla Kitap Hizmeti

Esenyurt'ta lüks sitede genç kadının şok ölümüSonraki Haber

Esenyurt'ta lüks sitede genç kadının şok...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!