esss

Hanak Avcılar Derneği Geleneği Sürdürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hanak Avcılar Derneği Geleneği Sürdürdü
Ardahan İli Hanak İlçesi Avcılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde dayanışma gecesi düzenlendi.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ardından Kur’an’ı Kerim Tilaveti ve Slayt gösterimi ile başlayan program daha sonra konuşmalar eşliğinde devam etti.

Yoğun katılımın olduğu programa başta Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, Esenyurt AK Parti Meclis Üyesi Togay Çoban, Meclis üyesi Mercan Koç,  Akan Deli, Adem  Saçin,  AK Parti İlçe Başkan Adayı Avukat Kadir Çakır, siyasetçiler, işadamları, Mahalle Muhtarları, Basın mensupları, Dernek Başkanları ve çok sayıda dernek üyeleri ve şehir dışından gelen Hanaklılar katıldı.

"Dernekçilik; Emek, yürek ve gönül işidir"

Programda açılış konuşmasını yapan Ardahan İli Hanak İlçesi Avcılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Çoban, 2017 yılında Dernek binamız aldık. Uzun bir süre sonra Derneğimizi kiracılıktan kurtarmak için maddi ve manevi destek sunan hemşerilerimize işadamlarına ve ayrıca sağlık nedenleri ile istifa eden Sayın Necmi Kadıoğlu başkanım başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Sevgili hemşerilerim “Dernekçilik emek, yürek, gönül işidir. Çocuklarımızı derneklere yönlendirmeli örf, adet ve geleneklerimizi yaşatmalıyız. Ayrıca bugün bizleri kırmayarak ilk programını bizimle gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe başkanıma canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Çoban’dan Hemşerilerine teşekkür

Esenyurt Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Togay Çoban, Ayağının tozuyla bizleri kırmayıp programımıza katılım sağlayan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe Başkanıma çok teşekkür ediyorum diyen Çoban “Derneğimizin 3’ncü kuruluş yılında yoğun katılımlarından dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz, geceniz hayırlı olsun” dedi.

"Alatepe; Halkıma ne yapsam mutlu olur diye düşünüyorum"

Ardından Belediye Başkanı olarak “ilk programımda sizlerle bir arada olmaktan onur ve gurur duyuyorum” diyerek sözlerine başlayan Esenyurt yeni Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “Her programımda selam vereceğim ve merhaba Esenyurt diyeceğim. Çünkü bizim  işimizde, gücümüzde Esenyurt’tur .  Belediye Başkalığı görevine geldiğim 4 günden bu yana hep halkıma ne yapsam mutlu olur diye düşünüyorum. İnşallah başkan yardımcılarım, meclis üyelerim ve 4000 personelimizle daha çok çalışacak İlçemizde dokunmadığımız kalp bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Ardından Esenyurt AK Parti Meclis Üyesi Togay Çoban, ve dernek başkanı Ercan Çoban Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’ye ve program sponsorlarına plaket takdiminde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Esenyurt Ali Gökmen dediÖnceki Haber

CHP Esenyurt Ali Gökmen dedi

Özel plaka dönemi bitiyorSonraki Haber

Özel plaka dönemi bitiyor

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!