esss

Hatice Bozdağ Büyükçekmece'den Aday Adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatice Bozdağ Büyükçekmece'den Aday Adayı oldu
Büyükçekmece Eski İlçe Başkanı aynı zamanda İstanbul Ak Parti Kadın Kolları Başkan yardımcılığı yapmış olan Hatice Bozdağ, Büyükçekmece Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

2014’de Büyükçekmece Ak Parti ilçe Başkanlığını yürüten daha sonra Ak Parti İstanbul Kadın Kollarında başkan yardımcılığı görevi sürdüren, Başarlı siyasetiyle 2018 Genel seçimlerinde Ak Parti 3. Bölge milletvekili listesine giren Hatice Bozdağ, Büyükçekmece İlçe Başkanlığına giderek İlçe Başkanı Murat Çelik’e adaylık dosyasını teslim etti.  Başvuru sırasında kendisine eşi Hüseyin Bozdağ, çocukları ve annesi eşlik etti. Dosyasını ilçe başkanına teslim eden Bozdağ şunları söyledi.

Siyasi hayatımda ilk görev aldığım çalışmaktan onur ve gurur duyduğum Ak parti Büyükçekmece ilçe Başkanlığımıza 2019 yerel seçimler için Belediye başkan aday adayı olarak başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Öncelikle Aileme İlçe Başkanımız Murat Çelik, beye kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımıza ve benimle bu davada yürüyen Teşkilat mensubu kardeşlerime ,tüm sevdiklerime çok teşekkür ediyorum. Rabbim menzilimizi mübarek eylesin dedi.

Büyükçekmece’nin ablası

2014'de İlçe başkanı olarak atandıktan sonra adeta ilçenin ablası ve sevilen siyasetçisi konumuna gelen Bozdağ, siyasi kariyerini her geçen gün daha da çok genişletti.

Peki, Hatice Bozdağ kimdir

2014 yılları arasında Büyükçekmece ana kademe İlçe yönetimde bulundu. 2014-2016 yılları arasında Büyükçekmece ana kademe İlçe Başkanlığı görevine getirildi. 2016-2018 yılında İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı ve Arge Birim Başkanlığı olarak bir dönem görev yaptı. AK Parti Bahçeşehir'de Kadın Kolları teşkilatında çalıştı, kadın kollarında yöneticilik yaptı. 2018 Genel Seçimlerinde İstanbul 3 Bölge Milletvekili adayı oldu.  Bölgedeki tanınırlığının yanında, geçmişte görev aldığı alanlarda da başarılarıyla tanınan biri… Aslen Ardahan’lı olan Bozdağ 1968 yılında , İstanbul doğumlu. Üniversite mezunu, Kâğıthane’de 1,5 yıl ilkokul öğretmenliği yaptı. Bankacılık sektöründe 12 yıl yönetici oldu. TMSF'de görev aldı. Hali hazırda da hep öğrenmeye açık yanı var. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu.    2006'dan bu yana AK Parti saflarında çalışan Hatice Bozdağ, geçmişin siyasetçi algısından uzak, şeffaf, açık ve katılımcı bir siyasetçi olarak tanınıyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti'nin İlk Meclis Üyesi Adayı Arvasi OlduÖnceki Haber

Ak Parti'nin İlk Meclis Üyesi Adayı Arv...

Karagül ve Becel Basın Mensuplarıyla Biraraya geldiSonraki Haber

Karagül ve Becel Basın Mensuplarıyla Bir...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!