esss

KAISİAD'tan Ankara'ya Çıkartma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAISİAD'tan Ankara'ya Çıkartma
Merkezi İstanbul Esenyurt'ta bulunan Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Ankara'da Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve TBMM'de bölge milletvekillerini ziyaret etti.

KAISİAD heyeti 11 Mayıs 2017 Perşembe günü  Orhan Gökçe başkanlığında yönetim kurulu üyeleri Üzeyir Engin, Hümmet Tatar, Gazi Karakurt, Abdullah Akmugan,Nurettin Bengükan, Arif Kalmaz, Aşkın Korkmaz, Sait Üstündağ, Nihat Enginşah katıldı.

BAŞKAN GÖKÇE DAVET ETTİ

KAISİAD heyeti Ankara ziyaretinde ilk önce Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı makamında ziyaret edildi. Başkan Gökçe, Bakan Arslan’a  2017 de yapacakları bazı programlardan söz etti.  Öncelikle Ramazan Ayının ilk haftası geniş katılımlı bir iftar programı düzenleyerek Bölgedeki Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşerilerimizi bu iftarda buluşturacağız. Akabinde yine Kars, Ardahan ve Iğdır’a giderek bölgede yaşayan engelli vatandaşlarımız için akülü araba dağıtımımız olacak, diğer bir konu ise bizim için çok önemli olan 2. cisini düzenleyip ve bunu geleneksel hale getireceğimiz KAI tanıtım günlerini yapmayı hedefleriyoruz diyerek sözlerine devam etti.

Başkan Orhan Gökçe Derneğin çalışması hakkında kısa bir sunum yaptı.  Gökçe ''KAISİAD yönetimi olarak sayın bakanımızdan ve bölge milletvekilerimizden yapacağımız çalışmalardan yanımızda olmaları ve manevi olarak bize destek vermelerini istiyoruz''  dedi.

BAKAN ARSLAN MEMNUN OLDUM

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ise öncelikle KAISİAD  yönetim kuruluna teşekkür ederek,  buraya kadar gelerek bizleri ziyaret etmeniz memnun edici, biliyorsunuz Kars, Ardahan Iğdır bizim için çok önemli bir bölge Ata Dede topraklarımız, biz bakanlık olarak elimizden geldiği kadar bölgemize yatırımları götürmeye devam edeceğiz, siz sivil toplum örgütleri ise bu tür sosyal faaliyetlerde bulunarak bölgemizdeki eksiklikleri giderme adına caba sart ettiğinizi biliyorum. Bu anlamda Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve işadamları derneği olarak yapmış olduğunuz ve yapacaklarınız projeler için teşekkür ediyorum. Ve yeni oluşan dernek yönetiminede başarılar diliyorum dedi.

KAISİAD YÖNETİMİNDEN VEKİLLERİ UNUTMADI

KAISİAD heyeti daha sonra CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Ak Parti Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'i makamlarında ziyaret etti. KAISİAD heyeti  TBMM'sinde bölge milletvekileri tarafından sıcak karşılanıp büyük ilgi gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.Bölge milletvekileri KAISİAD tarafından yapılacak KAI tanıtım günlerine ve ramazan ayında verilecek iftar yemeğine davet edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Engelliler Haftası’na İlkevin damgasıÖnceki Haber

Engelliler Haftası’na İlkevin damgası

Beylikdüzü Millieğitim Müdürlüğüne yeni isimSonraki Haber

Beylikdüzü Millieğitim Müdürlüğüne yeni...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!