esss

KAİ'li Kanaat Önderleri Kadıoğlu ile Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAİ'li Kanaat Önderleri Kadıoğlu ile Buluştu
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ardahan Kültür Evi’nde Kars, Ardahan ve Iğdırlı kanaat önderleri ile buluştu.

Ardahan Kültür Evi’nde Kars, Ardahan ve Iğdırlı kanaat önderleri adına konuşma yapan İBB VE Esenyurt Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Esenyurt Hanak’ılar ve çevre köyleri dernek başkanıolan Togay Çoban açılış konuşması yaptı.

“Diyoruz ki güneş balçıkla sıvanmaz”

Çoban, “ Belediye başkanımıza yönelik yapılan yalan ve yanlış bir algı operasyonu ardından siyasi şov yapmak için kameralar karşısına geçerek, güzide ilçemiz Hanak’ta, başkanımız Necmi Kadıoğlu tarafından yaptırılan parkın tabelasının indirilmesi tamamen şovdur. Bizler Ardahanlılar ve Hanaklılar olarak başkanımız Necmi Kadıoğlu’nun o bölgeye yaptığı, insanımıza yaptığı yatırım ve hizmetleri biliyoruz ve bunu kimse göz ardı edemez. Bu sebeple Hanak belediye başkanının bu tutumunukesinlikle tasvip etmiyoruz. Diyoruz ki güneş balçıkla sıvanmaz” dedi.

Kadıoğlu; “Bu sistem ile patron millet olacak”

Esenyurt Belediyesi Ardahan Kültür Evi’nde Kars, Ardahan ve Iğdırlı kanaat önderleriyle bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “650 yıllık devlete darbe yaptılar dedim. Ardından Cumhuriyet kuruldu, çok güzel oldu, iyi bir sistem dedim. Bazı kişiler bu sözlerimi çarpıttılar. Bu dediklerimin hepsi internet ortamında var. Osmanlı devletinin yıkılmasına sebep olanlara ve Atatürk’ü zehirleyip yatağa mahkûm edenlere kanı bozuk, sütü bozuk dedim. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusunun cenaze namazını bile kıldırmadılar. Bunları yazan o dönemde CHP’nin genel sekreteri olan Şükrü Kaya’dır. Daha Atatürk’ün cenazesi kalkmadan İnönü hemen Cumhurbaşkanı oluyor. Biz bu referandumda 160 maddelik 1982 anayasasındaki 18 maddeyi düzelteceğiz. Halkın iradesine darbe yapılarak oluşturulan bu anayasada Cumhurbaşkanına verilen yetkileri azalacak. Meclisi güçlendireceğiz. Ülkenin başına bela olan, her seferinde ekonomik çöküşlere neden olan bu sistemi düzenleyerek koalisyon sorununu ortadan kaldıracağız. Hiçbir sorumluluğu olmayan Cumhurbaşkanı artık halka karşı, halkın göreve getirdiği meclise karşı sorumlu olacaktır. Bu sistem ile istiyoruz ki tamamen millete yönelik mekanizme kurularak, patron millet olsun” dedi.

Konuşmalar ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu katılımcıların sorularını yanıtladı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'li Canpolat: 'Esenyurt, bu gidişata ‘hayır’ demeye hazır'Önceki Haber

CHP'li Canpolat: 'Esenyurt, bu gidişata...

Çöp konteynerlerini çalan hırsızlar suçüstü yakalandıSonraki Haber

Çöp konteynerlerini çalan hırsızlar suçü...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!