esss

KOZA İÇ MİMARLIK’la Hayal Ettiğiniz Dekorasyona Kavuşun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KOZA İÇ MİMARLIK’la Hayal Ettiğiniz Dekorasyona Kavuşun
Yaşadığınız alanı yüksek maliyetler ile, aylarca süren dekore etme dönemi geride kalıyor. İç mimar Serdar Şeker, tarafından uygulanan modern yöntem yaşamın ihtiyaçlarını göz önünde tutarak, kısa zamanda hayatınızda sihirli bir değişime neden oluyor.

Dekorasyon’un yeni yöntemi KOZA İÇ MİMARLIK, ekonomik, pratik ve yaratıcı çözümler sunuyor.

Modern hayatın bizi hapseden ritminden kurtulup, yaşam alanlarımızda bir değişim gerçekleştirmeyi hepimiz istiyoruz ancak başta oluşacak karmaşa, akabinde zaman kısıtlı ve yüksek maliyetler, her seferinde bizi durduruyor. Ancak gözümüzde büyüttüğümüz mali yük ve zaman sıkıntısını ortadan kaldırmak artık mümkün oluyor. İçmimar Serdar Şeker’in öncüsü olduğu KOZA İÇ MİMARLIK SARAY TAVAN firması, kısa zamanda sihirli dokunuşlar ile hayatınızı bir anda değiştiriyor.

Değişen dekorasyon anlayışının getirdiği yenilikleri barındıran ve yaratıcı çözümlerin ön planda olduğu mimari dekorasyon yöntemi KOZA İÇ MİMARLIK SARAY TAVAN ile artık sadece küçük dokunuşlarla mekânlar yepyeni bir görünüm kazanabiliyor. Modern hayatın getirdiği ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak dekore edilecek mekânın stilini, dokusunu ve karakterini yeniden oluşturulmasını sağlayan KOZA İÇ MİMARLIK SARAY TAVAN, yaşam alanlarını hızlı, ekonomik ve yaratıcı çözümlerle yenileme imkânı sunuyor.

“Büyük Değişim Hissi Yaşam Tarzınıza Uygun Küçük Dokunuşlarla da gelebilir”

KOZA İÇ MİMARLIK SARAY TAVAN metodunun öncüsü ve Koza İç Mimarlık Dekorasyon’un kurucusu İç Mimar Serdar Şeker; modern iç mimarinin yeni trendi olan bu yöntemin, zamandan ve bütçeden tasarruf etmek isteyenler için küçük dokunuşlarla büyük sonuçların alındığı ideal bir yeniden dekore etme yöntemi olduğunu belirtti. “Bazen sadece bir aksesuar, duvar kâğıdı veya aydınlatma yeterli olur” diyen Şeker; “Kimi zaman da sıfırdan yeni bir mekân; örneğin ailenizde yaşanan değişikliklere uyum sağlamak için yeni bir çocuk odası ya da hayalini kurduğunuz bir hobi odası tasarlamak isteyebilirsiniz. KOZA İÇMİMARLIK kapsamlı bir iç mimari hizmetinden en büyük farkı ekonomik bir çözüm olmasının yanı sıra hazırlanma süresidir. Yaşam alanlarını kısa zamanda ve uygun maliyetle, var olan malzemelerden de faydalanarak karmaşaya neden olmayacak şekilde yenileme” anlamına gelen KOZA İÇ MİMARLIK SARAY TAVAN yönteminde bir odayı, A’dan Z’ye yenilenmek ve birkaç günde anahtar teslim şeklinde sunmak mümkün olabiliyor.” diye ekledi.

KOZA İÇ MİMARLIK SARAY TAVAN’ın Bir Parçası da Sanatsal Objeler

KOZA İÇ MİMARLIK SARAY TAVAN metodunu uyguladığı projelerinde değerli sanatsal objeleri kullanmaktan da vazgeçmediğini belirten Şeker, Bir yandan KOZA İÇ MİMARLIK SARAY TAVAN Firması olarak mekânların dekorasyonunu yenilerken, bir yandan da kullandığımız değerli sanat objeleri yıllar sonra mekân sahiplerine yatırım olarak geri dönebiliyor.” dedi.

İç Mimar Serdar Şeker’in Kurmuş olduğu KOZA İÇ MİMARLIK Firması’nın dekorasyon çalışmaları artık planlarınızı ertelemeye gerek kalmıyor ve hayatınızın büyük bir kısmını geçirdiğiniz evleriniz ve ofislerinize sihirli dokunuşu gerçekleştirerek artık hayallerinizdeki yaşam alanına kavuşabilirsiniz.

Peki Koza İç Mimarlık Ne Yapar

Modern Asma Tavan Çeşitleri, Doğa Görünümlü Asma Tavan Çeşitleri, Vintage Asma Tavan Çeşitleri, gibi birçok  Ev, İş Yeri, Ofis, Düğün Salonları, Restaurant, Cafe, Villa gibi iç dekorasyon işleriniz itina ile yapılır.

Adres: Koza Mahallesi 1638 Sokak KAT 5 D/36 Esenyurt / Esenkent

Firma Sahibi İç Mimar SERDAR ŞEKER         

GSM: 0532 310 94 33 TEL: 0212 593 50 30

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta şaşkına çeviren olay: Kaşla göz arasında çaldıÖnceki Haber

Esenyurt'ta şaşkına çeviren olay: Kaşla...

Esenyurt'ta iş yerine 15 dakika ara ile 4 kurşunSonraki Haber

Esenyurt'ta iş yerine 15 dakika ara ile...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!