esss

Koalay.com İle En Uygun Kasko ve Trafik Sigortası Teklifleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Koalay.com İle En Uygun Kasko ve Trafik Sigortası Teklifleri
Sigorta şirketlerinin tüm ürünlerine aynı anda erişim sağlayarak poliçe satın alma sürecini net, hızlı ve uygun maliyetle bir şekilde tamamlanmasında en güvenilir yol olan online sigorta brokerliği hizmeti ile müşteriler, kendi ihtiyaçlarına en uygun ürünü satın alabiliyor.

Sigorta şirketlerinin tüm ürünlerinin aynı anda ve en güncel fiyatlarıyla görüntülenmesine imkan veren online brokerlik hizmetinin Türkiye’deki tek gerçek temsilcisi Koalay.com, fiyat verme aşamasından satın almaya kadar poliçe hesaplama işlemlerinin en güvenilir yolu.

Offline sigorta satın alma süreci, çok sayıda temsilciye aynı anda servis sağlanmasını gerektirdiği için süreç daha maliyetli oluyor ve bu durum sigorta primlerine yansıyor. Oysa online sigorta brokerlik hizmetleri sayesinde sigorta şirketlerinin pazarlama ve servis sağlama hizmetlerine ayıracağı maliyet azalıyor ve ürün fiyatları düşebiliyor. Bu sayede sigorta şirketleri online ortamda daha rekabetçi bir konumda olabiliyor ve rekabet ortamı, poliçe fiyatlarında yükselmeleri engellemiş oluyor. Türkiye’nin ilk online sigorta brokeri Koalay.com, sigorta şirketleri adına pazarlama faaliyetlerini yürütüyor ve müşterileri için her zaman en uygun fiyatlarla poliçelendirme yapabilmenin yollarını arıyor.

Kurulduğu günden bugüne kadar sadece müşterilerinin bireysel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yeni teknolojiler geliştiren Koalay.com, müşterilerine farklı imkanlar sunmaya devam ediyor. Koalay üzerinden 5 kolay soruda kasko poliçesi satın alabilen araç sahipleri, kasko kişiselleştirme opsiyonu ile online ortamda ihtiyaçlarına uygun kasko poliçesini oluşturabiliyor.

Kasko Kişiselleştirme Özelliğinin Avantajları

Kasko sigortası; aracın yanması, çalınması, çalınmaya teşebbüs edilmesi gibi durumları ve kaza sonucu oluşabilecek zararları güvence altına alıyor. Kasko teminatları karşısında araçlarının risk durumunu bilen sürücüler kasko poliçelerindeki teminatları ihtiyaçlarına göre düzenleyebiliyor. Bunun online ortamda yapılabilmesi ise araç sahiplerini ek maliyetlerden kurtarıyor. Koalay.com müşterileri kendi ihtiyaçlarına özel kişiselleştirilmiş kasko poliçesini Koalay.com web sitesi üzerinden oluşturabiliyor, ihtiyaçlarına uymayan kasko teminatları için ödeme yapmadan, bütçelerine ve ihtiyaçlarına en uygun kasko poliçesine kasko Koalay’ın kişiselleştirme özelliği ile sahip olabiliyor. Yani Koalay müşterileri, kasko poliçelerinin primlerini kendi kontrollerinde tutma fırsatı yakalıyor.

Koalay’da kasko sigortası yaptırarak kaza sonrası arabanızda oluşabilecek tüm zararları karşılayabilir, trafik kazasının yanında yanma, çalınma, çalınmaya teşebbüs, doğal afet gibi durumlar sonucunda aracınızda meydana gelebilecek hasarları da teminat altına alabilirsiniz.

Koalay’ın anlaşmalı olduğu birçok sigorta şirketinden aynı anda teklif alarak karşılaştırma yapabilirsiniz. Böylece bütçeniz için en uygun poliçeyi anında satın alabilirsiniz. Kolay ve hızlı adımlarla poliçe işlemleri, 365 gün 7/24 hizmet, objektif bir sorgulama ortamında kredi kartı ile güvenli bir satın alma işlemi için Koalay’da kaliteli bir hizmet alırsınız.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Başakşehir Belediyesine Abdulhadi AKMUGAN'ı Aday YaptıÖnceki Haber

CHP Başakşehir Belediyesine Abdulhadi AK...

Bahçeşehir'de otobüs devrildi: Çok sayıda yaralı varSonraki Haber

Bahçeşehir'de otobüs devrildi: Çok sayıd...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!