esss

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem'e ünlülerden destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mahmut Tuncer'in kızı Gizem'e ünlülerden destek
ŞARKICI Mahmut Tuncer’in kızı Gizem, yeni EP’si “Aşk Uykusu”nu bugün müzikseverlerle buluşturdu. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından genç şarkıcıya destek verdi.

Gizem’in yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalıştığı ilk EP’si “Aşk Uykusu”, Sony Music Türkiye imzasıyla tüm dijital platformlar ve müzik marketlerdeki yerini aldı. Ayla Çelik ve Erhan Bayrak’ın prodüktörlüğünü üstlendiği EP’de, Ayla Çelik, Ersay Üner ve Murat Güneş’in şarkıları yer alıyor. Albüm fotoğrafları için Nihat Odabaşı’nın objektifinin karşısına geçen şarkıcı, ilk klibinde de yine Odabaşı ile birlikte çalıştı. “Ayrılık Zamanı” şarkısını kliplendiren Gizem’in klip çekimleri Şile’de yaklaşık 16 saatte tamamlandı. Klipte Gizem’e model ve oyuncu Furkan Özyılmaz eşlik etti.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK

Gizem’e müzik ve magazin dünyasından da büyük destek geldi. Hande Yener, Seren Serengil, Emel Müftüoğlu, Ayla Çelik, Asena, Petek Dinçöz, Safiye Soyman, Fatih Ürek, Ersay Üner, Ceylan, Yılmaz Morgül, Nihat Odabaşı ve Şeyda Coşkun’un da aralarında olduğu ünlü isimler genç şarkıcıyla ilgili destek mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

“KENDİMİ DÜNYANIN EN ŞANSLI KIZI OLARAK GÖRÜYORUM”

Kendisini dünyanın en şanslı kızı olarak gördüğünü ifade eden Gizem, şunları söyledi:

“Heyecanımı tarif edebilmem imkansız. Kendimi dünyanın en şanslı kızı olarak görüyorum. Ayla Çelik ve Erhan Bayrak benim ikinci konservatuvarım. İkisi de hikayemi baştan yazdılar, varlıklarıyla bile bana güç verdiler. Nihat Odabaşı beni kamera ile ilk kez tanıştırdı, birikimiyle kendisine hayran kaldım. Tabii benimle yeteneğini paylaşan, kızı olmaktan ve soyadını taşımaktan gurur duyduğum babam Mahmut Tuncer ile bana benden çok inanan annem Işıl Tuncer… İyi ki hepsi hayatımdalar ve iyi ki ‘Aşk Uykusu’ hepsinden izler taşıyor. Umarım müzikseverler de bu heyecanımı benimle paylaşırlar.”

6 SENE BABASINA SAHNEDE EŞLİK ETTİ

Şarkıcı Mahmut Tuncer ve Işıl Tuncer’in kızları olan Gizem, 1992 yılında Bodrum’da dünyaya geldi. Sadri Alışık Tiyatrosu’nda Kerem Alışık’tan özel oyunculuk dersleri alan Gizem, oyunculuk eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde tiyatro bölümünü kazanarak tamamladı. Lise eğitimi sırasında Erol Sayan’dan nota, usül ve nazariyat dersleri de alan Gizem, aynı zamanda kendisinin de son öğrencisi oldu. Üniversitede Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Türk Musikisi Bölümü’nü kazanan Gizem, Alaeddin Yavaşça ve Yücel Paşmakçı gibi Türk müziğinin saygın isimleri ile birlikte çalışma şansı yakaladı. İlk sahne deneyimini babası Mahmut Tuncer’le yaşayan Gizem, 6 sene boyunca babasına sahnede eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Baba oğluna böyle imkan vermezÖnceki Haber

Baba oğluna böyle imkan vermez

Bakan Arslan: Wikipedia'ya yanlışı düzeltin devam edin diyoruzSonraki Haber

Bakan Arslan: Wikipedia'ya yanlışı düzel...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!