esss

Mevlüt Uysal: Büyükçekmece'nin İmar Sorununu Çözeceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mevlüt Uysal: Büyükçekmece'nin İmar Sorununu Çözeceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece'de yaşanan imar sorunuyla alakalı, İmar artışı her zaman doğru bir şey değil. Önümüzde seçime kadar 50 gün var. 50 gün boyunca imar artışı ile hiçbir yerden oy talep etmeyeceğiz

Büyükçekmece'de seçim hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Mevlüt Uysal, ilçede yaşayan vatandaşlarla seçim irtibat bürolarında buluştu. 'Söz Sizde' sloganıyla vatandaşların dertlerini ve ilçede yaşadıkları sorunları dinleyen AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, çözüm önerilerini ve ilçede yapılması gerekenleri anlattı.

"İMAR ARTIŞI HER ZAMAN DOĞRU BİR ŞEY DEĞİL"

Bir vatandaşın, Büyükçekmece'de yaşanılan imar sorunu ile alakalı sorduğu soruya Başkan Adayı Mevlüt Uysal, şöyle cevap verdi:

"Öncesinde her belde belediyesi imarını kendi yapıyordu. Beldelerin kapatılmasındaki en temel sebeplerden biri de bu. Yan yana iki belde var beraber plan yapıyor, biri yolu 20 metre koymuş diğeri 10 metre. Yol 20 metreden geliyor 10 metrede sıkışıyor. Biz Büyükçekmece'ye geldiğimizde ilk iş olarak bu yapılan belde belediyelerindeki imar planlarının hepsinin birbiriyle irtibatını sağlayacağız. İmar sorununun da farkındayız. Ancak imar artışı her zaman doğru bir şey değil. Önümüzde seçime kadar 50 gün var. 50 gün boyunca imar artışı ile hiçbir yerden oy talep etmeyeceğiz. Ancak imar sorunlarını da çözeceğiz. Biz AK Parti olarak bugüne kadar doğruyu söyledik. Vatandaş da kendisine yalan söyleyenleri zaten cezalandırdı."

"BÜYÜKÇEKMECE İLE ALAKALI HER ŞEYİ KONUŞABİLİRİZ"

Seçim irtibat bürolarında seçim gününe kadar vatandaşları dinleyeceklerini dile getiren Mevlüt Uysal, "Mahallenin sorunları ne? Mahallenin sorunlarının çözümleri ne olabilir? Yani özetle Büyükçekmece ile mahallelerimiz ile alakalı her şeyi konuşabiliriz. Biz sorunları biliyoruz ama bilmediğimiz sorunları da sizlerden öğreniyoruz" dedi.

Bir hanımefendinin, 'Büyükçekmece'ye büyük projeler istiyoruz' şeklindeki isteğine Başkan Adayı Uysal, 1'inci etap olarak başlayan Yenikapı-TÜYAP projesinin Silivri'ye kadar uzaması konusunda çalışacaklarını, metro hattının bütün İstanbul'u kapsayacak şekilde devam edeceğini, Büyükçekmece sahil bandını da vatandaşın istediği gibi en güzel şekilde düzenleyeceklerini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İyi Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Karakoç’un Programına Yoğun İlgiÖnceki Haber

İyi Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Karako...

Fren yerine gaza basınca olan olduSonraki Haber

Fren yerine gaza basınca olan oldu

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!