esss

Muharrem Yıldız, ‘Evet’ kampanyasını Yalçın Topçu'yla başlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muharrem Yıldız, ‘Evet’ kampanyasını Yalçın Topçu'yla başlattı
Bölgemizin önde gelen isimlerinden Kars Spor Kulüp Başkanı aynı zamanda Serhat Boyları Derneği Başkanı olan MHP’li Muharrem Yıldız, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür’ün de katıldığı bir toplantı ile evet kampanyası başlattı.

Tv Programcısı Hakan Kılıç, tarafından organize edilen ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu'nunda katıldığı neden ' EVET'  demeliyiz programına ulusal ve yerel basın mensuplarının da katılım sağladığı toplantı Maya Restaurant’ta, gerçekleşti. Oldukça samimi bir havada gerçekleşen yemekli toplantıda Muharrem Yıldız, Partisi MHP’nin ‘Evet’ kampanyasına destek verdiğini duyurdu.

Yıldız: ’’Ülkücü hareketin tek ideali, ülkenin huzur ve bekasıdır’’

Amaç ve ideallerinin Büyük Türk Milleti olduğunu ifade eden Yıldız: ’’Türk İslam ahlak ve fazileti düsturumuzdur. Ülkücü hareketin tek ideali, ülkenin huzur ve bekasıdır. Kim bu ülkenin temel taşlarına elini sürerse 15 Temmuzda olduğu gibi her zaman karşısında Ülkücü hareketi bulacaktır. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin her zaman yanında yer almaya hazırız’’ ifadelerini kullandı.

Topçu: ’’50+1’in iradesini arkasına alamayan iktidar olamayacak’’

Evet ve Hayır’ın nedenleriyle birlikte konuşulduğu toplantıda, Yalçın Topçu: “İktidar olmaya yeltenen adam herkesi memnun edecek. Kürt, Çerkez, Arap, Arnavut’u ile kişi kendini nasıl tarif ediyorsa. Herkesin ‘Ben bunun yönetiminde karnım tok başım dik yaşarım’ diyebileceği bir adam olacak. Yani bu sistemi aynı zamanda büyük liderler yönetecek. Bir millet olarak şimdi irfanımızı ve ferasetimizi bir kere daha kullanmamız gerekecek” dedi. Topçu, anayasa değişikliğinin en iyi tarafı millet doğrudan sandıkta egemenliğini ortaya koyacak diyerek sözlerine devam ederken, “Yasama ayrı yürütme ayrı olacak. Yargı bağımsız ve tarafsız olacak inşallah. Ama bir şey mutlaka olmalı. Türkiye’de ilmiyenin, kalemiyenin arkasında siyaset yapanların yolu kalmadı. Boşluktan istifade hiçbir şey olmayacak. 50+1’in iradesini arkasına alamayan iktidar olamayacak.’’ dedi.

’’Güçlü liderlere, iktidarlara ve muhalefetlere ihtiyaç var’’

Sözlerine devam eden Topçu: ’’Türkiye’nin geldiği noktada artık güçlü liderlere güçlü iktidarlara ve güçlü muhalefetlere ihtiyaç var. Cumhurbaşkanlığı seçiminde siyasetin doğasına uygun bir şey mi? 16 tane parti bir adama karşı bir tane aday çıkarttı. O adaydan da hiçbirinin haberi yok. Şimdi güçlü liderler çıkacak. Solcu musun evrensel sol değerleri ne ise onu ortaya koyacak. Ondan sonra da onun peşine yürüyecek. Eğer referandum sonucu ‘hayır’ çıkar ise bu iktidar partisi kendisini revize eder, bu muhalefet varken de bir 15 sene daha iktidar olur” açıklamasında bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahan Kültür Evi futbol turnuvası başladıÖnceki Haber

Ardahan Kültür Evi futbol turnuvası başl...

'Binbir surat' yankesici yakalandıSonraki Haber

'Binbir surat' yankesici yakalandı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!