esss

Muhtar Adayı Ömer Albayrak'tan Gazetemize Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtar Adayı Ömer Albayrak'tan Gazetemize Ziyaret
Esenyurt Yenikent Mahallesi’ne Mahallenin tanınmış esnafı Ömer Albayrak, muhtarlığa aday olduğunu açıkladı.

Gazete Merkezimizi ziyaret eden Yenikent Mahalle muhtar adayı Albayrak sorularımıza samimi cevap vererek şunları söyledi.

Okurlarımız için kendinizi tanıtır mısınız?

Ben Ömer Albayrak. Esenyurt’ta ayakkabı üzerine mağazam var. Esnafım. 1982 doğumluyum. Evliyim ve 4 çocuk babasıyım. 14 yıldır Esenyurt Yenikent Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Şanlıurfalıyım.

Neden muhtar adayı oldunuz?

Mahallemizde muhtarlığın eksik olduğunu görüyoruz. Mahallenin sorunlarını biliyorum. Mahalle halkını çok iyi tanıyorum. Bu yola çıktık. Bundan sonra çok çalışarak başarılı olmaya çalışacağız.Sağlık ocağımız yok, mevcut olan parklarımız sağlıklı değil, muhtarlık binamız bile yok. Şu anda bu mahalleye hizmet, Sultaniye Mahallesi’nden veriliyor. Sultaniye Mahallesi’yle bizim alakamız bile yok. Gerçek yardımların yerine ulaşmadıklarına şahit oluyoruz. Tanınmış kişilerin yanında poz vermeler bizim yararımıza değil, önemli olan halkın içinde olmak. Muhtar ne demek, esnafı ziyaret eder, halkla birlikte olur. Bizim tabanımız gerçekten güçlü. Tabandan kastım, halktır. Vatandaşlarla diyaloglarımız çok iyi. Biz hizmet için kendimizi kanıtlamış insanız.

Seçimler yaklaşıyor ve önümüzde 5 aylık gibi kısa bir süreç var. Siz bu oyu alabileceğinize inanıyor musunuz?

İnanıyorum. Bununla ilgili çalışmalarımız var, altyapımızı oluşturduk. Bu konu hakkında 2-3 ay öncesinden başladık çalışmalara.

Muhtar olursanız ilk yapacağınız şey ne olacak?

Parklardan başlayacağım. Daha sonra sağlık ocağından devam edip yeni muhtarlık binasını yapacağız. Yenikent Kültür Merkezi’nin orada muhtarlık binamızı yapmayı düşünüyoruz. Uyuşturucunun çok kullanıldığı ilçelerden biri Esenyurt’tur. Bu da kimin ayıbıdır? Yalnızca devletimizin değil, halkın da ayıbı var. Her şeyi devletten bekleyemeyiz. Bunun önünü olabildiğince keseceğimize de söz verdik halkımıza. Mahallemizde iki tane ilköğretim okulu var. Lisemiz yok. Bu taleplerde de bulunacağız.

Siz kendiniz mi yapacaksınız, talep mi alacaksınız?

Talep tabi ki… Eğer talepte bulunursak devletimizin bunları yapmaya gücü yetiyor. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Esenyurt Belediyesi’nden Esnafa Can SuyuÖnceki Haber

Esenyurt Belediyesi’nden Esnafa Can Suyu

Başkan Alatepe Çocuklara 'bagajda mama setleri' hediye ettiSonraki Haber

Başkan Alatepe Çocuklara 'bagajda mama s...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!