esss

Murat Çalık; Aşevimiz İhtiyaç Sahiplerine Ulaşmaya Devam Edecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Murat Çalık; Aşevimiz İhtiyaç Sahiplerine Ulaşmaya Devam Edecek
Beylikdüzü Kızılay Olağan Kongresi’ne katılan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Kızılay’ın işbirliği içerisinde devam ettirdiği Aşevi projesine değinerek her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını vurguladı.

Beylikdüzü Kızılay Olağan Kongresi, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık’ın da katılımıyla gerçekleşti. Kongrede konuşma yapan Çalık, Beylikdüzü Belediyesi ve Kızılay’ın omuz omuza ortaya koyduğu başarıları hatırlatarak, “Kızılay ve Beylikdüzü Belediyesi ortak bir çabayla Aşevi projesini devam ettiriyor ve şimdiye kadar birçok vatandaşımıza ulaştı. Böyle güzel işler yapan bir kurumun taleplerine her zaman karşılık vereceğiz” diyerek desteklerinin artacağını belirtti.

“Kızılay işbirliğiyle yürüttüğümüz Aşevi projesinde daha çok aileye ulaşacağız”

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık yaptığı konuşmada, Beylikdüzü Kızılay ve Beylikdüzü Belediyesi’nin işbirliğiyle faaliyet gösteren Aşevi projesini hatırlattı. Her gün ihtiyaç sahibi 200’e yakın aileye 500’ün üzerinde yemek servisi yapan Beylikdüzü Aşevi’nin 4 yılı aşkın süredir yaptığı faaliyetlere vurgu yapan Çalık, ulaşılan vatandaşların sayısını da artıracaklarını belirtti. Kızılay ve Beylikdüzü Belediyesi’nin her zaman dirsek temasında olacağının da altını çizen CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Çalık, “Beylikdüzü’nde var olan sosyal belediyecilik anlayışını projelerimizle devam ettireceğiz. Beylikdüzü Kızılay ile Aşevi projesinde sağladığımız birlik ve beraberliği de artırarak daha çok aileye ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Belediyesi her gün 500’ün üzerinde insana ulaşıyor

Beylikdüzü Belediyesi’nin 2014 yılından bu yana Beylikdüzü Kızılay işbirliğiyle yürüttüğü Aşevi projesi şimdiye kadar birçok vatandaşa ulaştı. Yemek yapamayan, becerileri yitirmiş, yanında kimsesi olmayan, yaşlı, engelli ve durumu olmayan vatandaşların evlerine yemek servis yapan Aşevi, her gün yüzlerce ailenin kapısını sıcak yemeklerle çalmaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul'da okullar pazartesi günü tatil edildiÖnceki Haber

İstanbul'da okullar pazartesi günü tatil...

Meral Akşener, İYİ Parti'nin İstanbul adaylarını Ekrem İmamoğlu ile tanıttıSonraki Haber

Meral Akşener, İYİ Parti'nin İstanbul ad...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!