esss

Nuri Çolakoğlu Kitaplığı Beylikdüzü'nde Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nuri Çolakoğlu Kitaplığı Beylikdüzü'nde Açıldı
Beylikdüzü Belediyesi, Nuri M. Çolakoğlu Kitaplığı ve Toplantı Salonu'nu hizmete açtı.

BEYLİKDÜZÜ Belediyesi, Nuri M. Çolakoğlu Kitaplığı ve Toplantı Salonu'nu hizmete açtı. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı açılışa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

İstanbul'da ilçe belediye kütüphaneleri arasında en büyük kütüphane olma özelliği taşıyan Yaşar Kemal Kütüphanesi'ni hayata geçiren Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye yeni bir kitaplık kazandırdı. Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde hizmete açılan kütüphane ile araştırmacıların çalışmalarına ışık tutulması amaçlanıyor.

"BEYLİKDÜZÜ KÜTÜPHANE BAKIMINDAN EN ZENGİN İLÇE"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kütüphane açmaya devam edeceklerini belirtti. Duyarlı belediyecilik anlayışı ile ilerlediklerini kaydeden İmamoğlu, "Beylikdüzü'nde birçok kütüphane açtık, açmaya da devam edeceğiz. Bütün kütüphanelerimiz özellikle gençler tarafından oldukça ilgi görüyor. Biz tümüyle duyarlı bir belediyecilik anlayışıyla süreci yönetmeye çalıştık ve Beylikdüzü şu anda İstanbul'da ilçe belediye kütüphaneleri arasında en zengin ilçe oldu" ifadelerini kullandı.

"ELİNİZDEKİ FAZLA KİTAPLARI BAĞIŞLAYIN"

Nuri M. Çolakoğlu Kitaplığı ve Toplantı Salonu ile birlikte Yaşar Kemal Kütüphanesi'ne; prestij niteliğinde eserler, tıpkı basımlar, az sayıda basılmış eseler ve özel konu kitaplarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 20 bin eser bağışlayan Nuri M. Çolakoğlu, dört yaşında okuma yazma öğrendikten sonra kitap okumaya başladığını belirterek, "Buradan bütün dostlarıma çağrıda bulunuyorum. Elinizdeki fazla kitapları buraya gönderin. Böylelikle bu kütüphaneyi daha da geliştirerek ve güncelleyerek günümüze taşımaya çalışacağız" dedi.

Ödünç kitap sistemi bulunmayan Nuri M. Çolakoğlu Kitaplığı ve Toplantı Salonu'ndan özel araştırmacılar talep dilekçesi ile başvurarak çalışmalarını yapabilecek. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ekrem İmamoğlu: Siyasi ağalara hesap vermem!Önceki Haber

Ekrem İmamoğlu: Siyasi ağalara hesap ver...

İYİ Parti 79 belediye başkan adayını daha açıkladıSonraki Haber

İYİ Parti 79 belediye başkan adayını dah...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!