esss

Ramazan keyfi Esenyurt’ta devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ramazan keyfi Esenyurt’ta devam ediyor
Esenyurt Belediyesi her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl ki Ramazan ayında da sokak iftarlarıyla gönülleri birleştiriyor.

11 ayın sultanı Ramazan ayında her gün farklı noktalarda kurulan sofralarda Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, vatandaşlarla birlikte iftar sofralarında bir araya geliyor. Her gün farklı noktalarda kurulan sokak iftarlarının yanı sıra Esenyurt Belediyesi sabit iftar çadırları da kurmayı ihmal etmedi.

“Her eve sıcak yemek yetişiyor”

Cumhuriyet meydanı ve Kıraç meydanında kurulan sabit iftar çadırları sayesinde iftar saatinde evine yetişemeyen vatandaşlara da bu noktalarda sofra hazırlanıyor. Ayrıca ihtiyaç sahiplerine, mağdurlara ve fiziki rahatsızlıkları olan vatandaşların evlerine de her akşam sıcak yemek dağıtılıyor.

Başkan Kadıoğlu; “Ramazanın bereketini birlikte paylaşıyoruz”

Ramazan boyunca her gün farklı noktalarda kurulan sokak iftarlarında vatandaşlarla birlikte orucunu açan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Bizleri her yıl Ramazan’a ulaştıran Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bu mübarek ayda vatandaşlarımızla birlikte sokak iftarlarında buluşuyoruz. Ramazanın bereketini vatandaşlarımızla birlikte paylaşıyoruz. Ayrıca Ramazan ayı boyunca her akşam Gaziler parkımızda çeşitli etkinlikler, konserler ve sohbetler düzenliyoruz” dedi.

“Gaziler parkında her şey güzel”

Esenyurt Belediyesi iftar programlarının yanı sıra vatandaşların hem aileleriyle hem arkadaşlarıyla birlikte güzel vakit geçirmeleri için Gaziler parkında her akşam çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Çocuklar için her akşam birbirinden eğlenceli tiyatro, orta oyunu, ödül oyunları gibi oyunlarla çocuklar, Birbirinden güzel eserleri seslendiren sanatçılar ve dini programların düzenlendiği Gaziler parkı etkinlik alanında 7’den 70’e herkes için etkinlikler düzenleniyor. Bunların yanı sıra çocuklar için bir de çarpışan arabadan, tromboline kadar birçok eğlenceyi,  oyunu içinde bulunduran lunapark da var.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt Meydanı’nı 100 bin liraya sattılarÖnceki Haber

Esenyurt Meydanı’nı 100 bin liraya sattı...

TEOG birincileriyle ilgili flaş açıklamaSonraki Haber

TEOG birincileriyle ilgili flaş açıklama

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!