esss

Sigara İçenler İçin Hayat Kurtaran Basit Karışım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sigara İçenler İçin Hayat Kurtaran Basit Karışım
Sigara içmek yüksek derecede bağımlılık oluşturma riskine sahip ve sigara içen herkes acı bir şekilde bunun farkında. Çeşitli rahatsızlıklar sırf sigara içmek yüzünden ortaya çıkabilir. Bunlardan bazıları tümör, hipertansiyon, felç, kalp rahatsızlıkları, nefes darlığı, tekrarlayan bronşit, amfizem, sertleşme bozukluğu, göz hastalıkları ve benzerleri.

Sigara içen kişiler bırakmanın zor olduğuna tamamen inanıyorlar, ancak bilmelisiniz ki bir kere bıraktığınızda yararlarını çok kısa bir süre içerisinde göreceksiniz. Bu yazıda size uzun bir süre sigara içtikten sonra gördüğünüz zararı geri döndürecek ve akciğerlerinizi temizleyecek mucizevi bir içecek sunacağız. Bu içeceği hazırlaması hiç de zor değil ve kısa zamanda hiç olmadığı kadar yenilenmiş hissetmeye başlayacaksınız.

Yıllarca süren yemin ve inkâr mantıklı kanıtların ağırlığının altında yok oldu ve bu eğilim birden bire toplumsal olarak tatmin edici eğilime yön değiştirdi. Bu günlerde sigara içmek bir bağımlılık gibi görülüyor. Bugün, bu talihsiz eğilim toplumsal olarak küçülmeyi bile tetikleyebilir.

Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’ne (CDC) göre sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde 16 milyondan fazla kişi sigara içme sonucu ortaya çıkan bir tıbbi rahatsızlıkla yaşıyor. Sigara içme kaynaklı ortaya çıkan bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden her kişiye karşılık 30’dan fazla kişi bağımlılığa sağlığını feda ediyor.

Bu sevimsiz alışkanlığı bırakan kişiler pek çok faydasını görüyorlar. Haftalar ya da aylar içinde akciğerlerinin kalitesi eski haline dönüyor, ses aralıkları genişliyor, tat alma kapasiteleri genişliyor ve tansiyonları normale dönüyor. En önemlisi tümör ve diğer hayati tehlike oluşturan hastalıkların gelişme riski düşüyor.

Önceden sigara içenlerin akciğerleri oldukça zararlı ve tehlikeli maddelerden oluşan bir çöplük kaplı olarak kalıyor. Dolayısıyla, bu kişiler sigarayı geri dönmemek üzere bıraksalar da hastalıklar ve rahatsızlıklar için potansiyel riskler taşıdıkları anlamına geliyor.

Sigara İçenler İçin Hayat Kurtaran Basit Karışım

Size göstereceğimiz bu formül akciğeriniz için inanılmaz bir içecek içeriyor ve alacağınız sonuçtan oldukça memnun kalacaksınız. 

Hazırlamak için ihtiyacınız olan malzemeler:

2 yemek kaşığı zerdeçal

Bir başparmak boyu civarında zencefil kökü

1 adet orta boy soğan

1+ 3/4 bardak şeker ve bir litre su.

Öncelikle suyu bir tencereye boşaltın ve şeker ilave edin ve daha sonra fokurdayana kadar ısıtın. Bu arada, soğanı ve zencefil kökünü dörde bölün. Malzemeleri suya ekleyin ve beraber kaynatmaya devam edin.

Zerdeçalı ekleyin ve daha sonra ısıyı düşürün. Tamamı büyük ölçüde azalana kadar ısıtmaya devam edin. Sıvıyı bir kaba dökün ve soğumaya bırakın. Buzlukta saklayın.

Düzenli olarak sabahları aç karnına iki yemek kaşığı ve daha sonra yatmadan önce iki yemek kaşığı içmeniz gerekiyor. Sadece birkaç günde daha iyi hissetmeye başlayacaksınız!

Bu malzemeler yararları şimdi kesin olarak anlaşılan homeopatik ilaçlar. Zerdeçal omega 3 doymamış yağ oranından zengin ve kansere ve virüse karşı savaşmasıyla biliniyor. Ayrıca vitaminler ve minerallerce zengin. Soğan da aynı şekilde kansere karşı savaşmasıyla biliniyor ve direnç sisteminizi tamamıyla destekleyecek. Zencefil uzun zamandır geleneksel olarak akciğerlerden vücut sıvılarını atmak için kullanılan bir bitki.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye 2 yeni okul kazandırıyorÖnceki Haber

Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye 2 yeni oku...

Reina saldırganına operasyonun ardından polisler birbirine sarıldıSonraki Haber

Reina saldırganına operasyonun ardından...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!