esss

Süleymanoğlu, "Eşimden güç aldım. Elimi taşın altına koydum"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süleymanoğlu, "Eşimden güç aldım. Elimi taşın altına koydum"
Esenyurt'ta görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Gürbüz Süleymanoğlu; 'Hanım bana, 'Esenyurt’ta dengeler değişiyor. Git elini taşın altına koy' dedi. Ben de kendisinden güç alarak elimi taşın altına koydum’ dedi.

Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Köşkland Restaurant’ta Esenyurt muhtarlarıyla bir araya gelen Süleymanoğlu katılım gösteren tüm muhtarlara teşekkür etti. Siyasi hayatından bahseden Süleymanoğlu, 'neden şimdi' diyerek, Esenyurt Belediye Başkan Aday Adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu.

‘’Necmi Başkana söz vermiştim’’

Toplantıda muhtarlara yönelik açıklamalarda bulunan Süleymanoğlu: ‘’1994 yılında Doğru Yol Partisi’nden belediye başkan adayı oldum. O dönemde nüfusun yoğun olmamasına rağmen 4 bin gibi çok ciddi oy aldım. Tatlı bir rekabet vardı o zaman. Akabinde 1999 yılında Ardahan’da Doğru Yol Partisi’nden ikinci sıra milletvekili adayı oldum. 600 oyla kaybettim. Baya çalışmıştım. 128 tane köy gezmiştim o zaman. Ak Parti kurulunca Avcılar İlçe Teşkilatı’nda iki yıl görev yaptım. 2004’te de o zaman Necmi Başkana söz vermiştim. 'Eğer olursa Esenyurt’ta beraber olur muyuz' diye sormuştu. Beraber bir araya geldik ve uzun yıllar birlikte çalıştık" dedi.

'Esenyurt’ta dengeler değişiyor. Git elini taşın altına koy'

Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı olmamda en çok eşinin destek verdiğini söyleyen Süleymanoğlu; "Herkes ailesine önem verir ki ben de öyleyim. Kafamda torunlarla ilgilenmek vardı ama bir gün hanım bana 'Esenyurt’ta dengeler değişiyor. Git elini taşın altına koy' dedi. Ben de kendisinden güç alarak elimi taşın altına koydum’’ ifadelerini kullandı.

‘’Muhtarlarla iletişim içerisindeyiz’’

Esenyurt’ta 16 belediye başkan aday adayı var diyen Süleymanoğlu; "Mevcut bir belediye başkanı var. Dışarıdan birinin gelmesine gerçekten karşıyız. Türkiye’nin her ilinden burada yaşayan insanlar var. İddialıyım. Benden başka diğer 15 belediye başkan aday adayı var. Ben şunu iddia ediyorum, hepsinin benim hakkım olduğu gibi onların da var. Ben belediye başkanı olursam en kolay anlaşabileceğim muhtarlardır diye her zaman söylerdim. Bütün mahallenin sakinleriyle dertleşmek, onların derdini dinlemek muhtarlar için çok önemli. Size en yakın rehber kim olur, muhtar olur. Genel başkanımız aday gösterirse bizi ve biz göreve gelirsek işimiz kolay olur. Çünkü muhtarlarla iletişim içerisindeyiz her zaman. Esenyurt halkı için kim hayırlısı ise başa o gelsin’’ dedi.

Muhtarlar adına Ahmet Kuzgun teşekkür etti

Muhtarlar adına söz alan Esenyurt Muhtarlar Dernek Başkanı ve aynı zamanda Esenyurt İncirtepe Mahalle Muhtarı Ahmet Kuzgun ise Gürbüz Süleymanoğlu’na teşekkür ederek muhtarların yerel yönetimden beklentilerini dile getirdi. Kendisinin çıktığı bu yolda başarı temennisinde bulundu. Akabinde düzenlenen programa katılan tüm muhtarlar tek tek söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Kahvaltıyı düzenleyen Gürbüz Süleymanoğlu’na teşekkür ederek başarı temennisinde bulundular.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Meclis lokantasındaki fiyatlar sosyal medyayı salladı!Önceki Haber

Meclis lokantasındaki fiyatlar sosyal me...

Esenyurt’ta yol çöktü, Yolcu Minibüsü içine girdi!Sonraki Haber

Esenyurt’ta yol çöktü, Yolcu Minibüsü iç...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!