esss

Ukra mağdurlarına Özyurtlar’dan ‘Ödül’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ukra mağdurlarına Özyurtlar’dan ‘Ödül’
YÜZLERCE kişinin mağdur olmasına neden olan Esenyurt’un problemli projelerinden Ukra City’yi, bölgede 15 bin konutu teslim eden Özyurtlar Holding bitirecek.

2010’da Ukra İnşaat tarafından satışa çıkarılan ve Aralık 2012’de şirketin iflas erteleme istemesi nedeniyle yapımı duran 2 bin 560 konutluk Ukra City için Esenyurt Belediyesi ile masaya oturan Özyurtlar, iki yılda devir teslim işlemlerini tamamladı.

Projeyi, yeni adı ‘Ödül İstanbul’ olarak satışa çıkaran  Özyurtlar Holding, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projeyi 2019 yılı sonunda teslim etmeyi planlıyor.

MAĞDURLARA 1300 KONUT

Mağduriyetlerin giderilmesi için Esenyurt Belediyesi’nin de teşviğiyle projeyi devraldıklarını anlatan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 850’si daire alan, 500’ü de hak sahibi olmak üzere 1300 kişinin mağduriyetinin giderileceğini söyledi. Yüzde 30 inşaat aşamasındaki projeyi devraldıklarını ve yeni projede 2 bin 683 daire olacağına işaret eden Tamer Özyurt, “Arsa sahipleriyle görüşerek projeyi satın aldık. 160 tane toprak sahibi hissedarla anlaştık. Proje değeri 250 milyon dolar” dedi. Tamer Özyurt, Ödül İstanbul’un 3 bin liradan başlayan metrekare fiyatıyla satışa çıkacağını kaydetti. Projede ev fiyatları 179 bin liradan başlıyor.

650 MİLYON DOLARLIK 6 PROJE

Tamer Özyurt bu yıl 650 milyon dolar değerinde 6 proje yürüttüklerini belirterek söz konusu projelerde toplam 5 bin konut olduğunu söyledi. Tamer Özyurt, Esenyurt ve Bahçeşehir kesişiminde yer alacak yeni projesi Meydan Ardıçlı hakkında şunları söyledi: “Yeni projemiz için Suudilerle ortaklık için görüşüyoruz. Toplam 70 bin metrekare alanda 1500 konut inşa etmeyi planlıyoruz. 250 milyon dolar değerindeki projemizde metrekare fiyatları 4 bin TL civarında olacak.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Abdullah Gül Esenyurt'ta sessizliğini bozdu!Önceki Haber

Abdullah Gül Esenyurt'ta sessizliğini b...

Avcılar'da Hıdrellez Coşkusu Sokağa TaştıSonraki Haber

Avcılar'da Hıdrellez Coşkusu Sokağa Taşt...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!