esss

Van Kültürevi Başkanı Kıyak'tan açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Van Kültürevi Başkanı Kıyak'tan açıklama
Son zamanlarda HDP Esenyurt eski İlçe Başkanı Mahmut Çakan benimle şahsı sorunları olduğu parti adını kullanarak şahsıma yönelik yapılan linç kampanyası ile ilgili bu açıklamayı yapmayı uygun gördüğümü bildirmek isterim.

Değerli arkadaşlar Esenyurt bölgesinde ikamet ettigim ilk günden beri Van toplumu şahsımı tanır ve bilir. Ben Van Kültür Evi Başkanlığını yürütmekte olan Van’lı bir iş adamıyım. Ticari hayatım boyunca toplumumuzun kalkınması ve insanlarımızın sosyal statüsünün artması için elinden gelen her türlü çalışmayı yapan ve bu konuda maddi manevi her türlü zamanı ayıran bir kardeşiniz olarak; Hiç kimseyi ötekileştirmeyen, ayrıştırmayan, farklılıklarımiz zenginligimizdir bakış açısıyla hareket eden, aynı zamanda Vana ve Vanlıya hizmet noktasında siyasi görüşü, düşüncesi, ideolojisi, hayat tarzı ve yaşam felsefesi ne olursa olsun Vanlılığı esas almak ve duygularla çalışmak hayat felsefem olmuştur. Bu sebeple Vana ve Vanlıya kim hizmet ederse kim bir taş üstüne taş koyarsa ben onun hizmetkariyim düşüncesi ile yaklaşmışımdır.

Degerli arkadaslar kendini özgürlükçü halkın iradesine saygı gösteren tercihde ve temsiliyette farklılıklara sahip çıkma felsefesi ile yola çıkan HDP’nin bu ilçe mensuplarının başka siyasi partiye gönül vermiş ve halkına hizmet eden kişilere saldırmaları, hedef göstermeleri, alenen tehdit etmeleri ve isyerlerimi afise etmeleri bir partinin temsilcilerine yakışmamaktadir. Sahsim olarak korkup kaçacak veya meydanı boş bırakacak bir yapıya sahip olmamakla beraber dikkat edilmesi gereken bir ayrıntıda göze çarpmaktadır. Soyleki bu tehditler ve şantajlar nedense konu Vanlı olunca ortaya çıkıyor ve her nedense Vanlılar üzerinde inanılmaz bir baskı kurulmaya çalışılıyor. Ben şahsım olarak Ak Partiye gönül vermiş, dünya görüşü olarak bu partiyi benimsemiş bir hemşehriniz olarak her türlü hizmeti korkmadan, usanmadan ve yorulmadan Vanlılara vermeye devam edeceğim.

Esenyurt Belediye Başkanımız Sn. Necmi Kadıoglu Vanın ve Vanlıların dostur. Hemşehrilerimizin refahına ve huzuruna yönelik yapmış olduğu yaptırımlar kıymetli ve bir o kadar da değerlidir. Böylesine büyük bir yatırımı Vanimiza kazqndirmisken kardeş belediyeler kapsamında 30 milyonluk yatırımı yapmış bir başkanımızın ancak elleri öpülür. Hatta bu yatırımları doğuya götürdüğümuz ve halkımıza kazandırdığımiz için takdir edilecek yerde tehditlere maruz kalmam ve hatta hedef gosterilemem çok manidar bir o kadar da ironiktir.

Ben Van kültür evi başkanı olarak herkesin özgür iradesi ile tercihlerini yapabileceklerini düşünen, huzurun baki olacağı her çalışmada olacağımı, ekonomik ve sosyal kalkinmada halkımıza hizmet etmekten geri kalmayacağımı, tehditlere boyun eğmeyeceğimi bildiririm.

Feraset sahibi halkımızın da bu haksızlığa sesiz kalmayacağına inancım tamdır.

Kamuoyunun bilgisine...

Saygılarımla 
Ferhat Kıyak Van Kültür Evi Başkanı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hadımköy'de lojistik deposu kül olduÖnceki Haber

Hadımköy'de lojistik deposu kül oldu

ESBiM Kadın İşçileri Boğaz Turunda BuluşturduSonraki Haber

ESBiM Kadın İşçileri Boğaz Turunda Buluş...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!