esss

Yıldız MHP’den Milletvekili A. Adayı oldu..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıldız MHP’den Milletvekili A. Adayı oldu..
Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız, İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı.

Yıldız, geçtiğimiz gülerde Genel merkeze giderek tekrar partisinden İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Bilgisine başvurduğumuz Yıldız Şunları söyledi;  Ankara’ya giderek kaldığımız yerden devam etmek için İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili aday adaylığına başvurumu yaptım.

Biz Davamızı asla satmadık

Sözlerine devam eden Muharrem Yıldız, Biz hep dava adamı olduk ne partimizi nede davamızı satmadık. Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş biri olarak her zaman ve her koşulda sayın genel başkanımın ve partimin yanında duracağım.  Verilen hiçbir görevden kaçmadık, Partimiz ve genel başkanımız bize neyi laik gördüyse elimizden gelenin en iyisini yaptık, ihraç olmama rağmen hiçbir zaman partimizin aleyhine konuşmadım. Makam ve mevkiiler geçicidir. Önemli olan bu kutlu yürüyüşte beraber yol almaktır. Onun için Türk milletinin huzur ve refahı için kanımın son damlasına kadar çalışacağım. Kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın, bu seçimlerde vatanperverlerin dediği olacak, Cumhur İttifakı hedefine ulaşacak Milliyetçi Hareket Partisi büyük bir oy patlaması ile mecliste beklenmeyen çoğunluğu elde edecektir.

Ben ÜLKÜCÜYÜM

Ben ülkücü doğdum bu yoldan asla sapmadım sapmam da mümkün değildir. Makasla kestiler beni makasla kopmadım kopmam da mümkün değildir. Başımı koyduğum bu yola ters düştü diyormuş birkaç budala, asla makam mevkiye tapmadım tapmam da mümkün değildir.

Muharrem Yıldız’ı herkes iyi bilmeli ne şimdi ne sonra nede evveli ben MHP’den başka bir partili olmadım olmam da mümkün değildir. Ben ülkücüyüm Nihat Atsızın, Başbuğ Türkeş’in ve binlerce şehidin emaneti olan davamdır MHP. Bu dava uğruna seve seve canını veren Ülkü şehitlerini hatırlayınca ben gülü sevdiysem eğer dikeninin canımı yakması vallahi mümkün değildir. Şeklinde konuştu.

Muharrem Yıldız kimdir?

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı bünyesinde Esenyurt İlçe Başkanlığı ve İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Esenyurt’tan 1999 yerel seçimlerinde 1. sıradan Belediye Meclis Üyesi Adayı, 2009’da ise 1. sıra İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olmuştur. MHP İstanbul İl Başkanlığı’nda Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. MHP’den 23 ve 24. dönemlerde İstanbul 3. bölgeden milletvekili adayı olmuştur. 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı olmuş, ilçedeki oy sayısını 19.600’dan 45.000’e yükseltmiştir. MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Evli ve 1 çocuk babasıdır. MHP’den 25. dönem Kars Milletvekili adayı iken istifa etmiştir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2018 İstanbul sahur ve iftar vakti!Önceki Haber

2018 İstanbul sahur ve iftar vakti!

Esenyurt'un şampiyonu KarsSpor olduSonraki Haber

Esenyurt'un şampiyonu KarsSpor oldu

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!