esss

AK Parti 'Doğu ve Güneydoğu'yu Esenyurt'ta buluşturdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti 'Doğu ve Güneydoğu'yu Esenyurt'ta buluşturdu
AK Parti, Doğu ve Güneydoğu'yu unutmuyor. Esenyurt'ta düzenlenen 'Doğu ve Güneydoğu Buluşmaları'na yoğun ilgi.

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı'nın Doğu ile bütünleşmek adına düzenlediği 'Doğu ve Güneydoğu Buluşmaları' yoğun katılım ile gerçekleşti.

 AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer’in ev sahipliği ile yapılan etkinliğe; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Milletvekilleri Halis Dalkılıç, Tülin Kaynarca, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşem Orhan, İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Birnur Yağız ve birçok Doğu ile Güneydoğu Anadolu bölgesinden STK temsilcileri katılım sağladı.

DOĞU'NUN SORUNLAR KONUŞULDU

Toplantıda Doğu ve Güneydoğu'da bulunan illerimizde yaşanan sıkıntılar masaya yatırıldı ve Türkiye Yüzyılı parolasıyla yeni dönemde yapılacak yatırımlar hakkında fikir alışverişleri de yapıldı.

ÖZER, SANDIKTA CEVABINI ALACAKSINIZ

Programda kısa bir açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Harun ÖZER, bugün Esenyurt Belediyesi'nin yapacağı programda AK Parti’nin yani bizim dönemimizde yapılmış birçok projenin tanıtımı yapılacak. Bu projeleri kendi yapmış gibi gösteren Kemal beye buradan sesleniyorum Esenyurt halkı kimin ne yaptığını iyi biliyor. Bir çivi dahi çakmadığınız ilçede vatandaşlarımız seçim günü size cevabını verecektir ifadelerini kullandı. Özer, Zafer; bir olanların, iradesine sahip çıkanların ve kendisine inananların nasibidir.  Esenyurt’umuz için birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmaya ve istişare halinde çalışmaya devam ediyoruz. Katılımlarından dolayı tüm kardeşlerime gönülden teşekkür ediyorum.  Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde Esenyurt için çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

Ülkeyi bakkal dükkânına benzetti.                      

Esenyurt Ak Parti'nin düzenlediği Güneydoğu Kanaat Önderleri ve STK buluşmaları toplantısında MKYK üyesi Emre Ete 6 masaya göndermede bulundu. Yaptığı konuşmasında ülkeyi bakkal dükkânına benzetti. Konuşmasında, bakkal dükkânını 6 kişi yönetebilir mi? Bunlar 6 kişi bir araya gelmiş Ülke'yi yöneteceklermiş' ifadelerini kullandı. Ete'nin konuşması şaşkınlık yarattı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta projeler halkla buluştuÖnceki Haber

Esenyurt'ta projeler halkla buluştu

Kılıçdaroğlu: Suriyelileri gönderecektik engel oldularSonraki Haber

Kılıçdaroğlu: Suriyelileri gönderecektik...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!